40 JAAR JACHTBETIMMERING

In 1980 begon Harm Roffel de bouw van een Schakelklasse en het jaar erop dat van een 9.00 mtr van der Stadt kajuitjacht. Onmiddelijk dienden zich daardoor de eerste klanten aan.

Inmiddels heeft hij aan zo’n 420 jachten gewerkt, van 5.00 mtr tot 30.00 mtr. Onder andere voor het beroemde Jongert. De werkzaamheden omvatten vele nieuwbouw interieurs, teakdekken en omvangrijke restauraties.

Ooit vanuit Groningen begonnen heeft hij zijn werkzaamheden en vestiging in de loop der jaren via Lelystad en Harderwijk meer naar de Randstad verplaatst, w.o. Warmond. Het personeelsbestand heeft tot 8 werknemers omvat.

Nu heeft Harm zich in zijn jubileumjaar gevestigd in Stadskanaal, waar op dit moment gebouwd wordt aan een nieuwe werkplaats van 200 m2. Dit zal de basis vormen van waaruit werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. De vestiging is aan het kanaal, zodat klanten tot voor de deur kunnen varen. Bovendien werkt Harm op locatie door het gehele land en eventueel ook over de grenzen. Een uitgebreid overzicht van 40 jaar vakmanschap vindt u natuurlijk op de vernieuwde site:

www.jachtbetimmering.design

Harm Roffel Jachtbetimmering
Handelsstraat 58 C
9501 EW Stadskanaal
06 – 2123 0598
harm@jachtbetimmering.design