5 manieren om op de hoogte te blijven van de nieuwste bootklussen

Dagelijks komen er steeds meer bootklussen binnen. Van volledig onderhoud aan het onderwaterschip tot het vervoeren van een jacht. Hoe blijft u op de hoogte van de nieuwste opdrachten? Lees hieronder over de mogelijkheden:


 

Mailing

Via de mailing kunt u zelf instellen van welke opdrachten u een notificatie wilt. Als u alleen boottransporten wilt ontvangen kunt u zich alleen voor deze mailingscategorie ‘Boottransport’ aanmelden. Uw mailingsvoorkeuren zijn altijd aan te passen door onderaan de e-mails te klikken op ‘Wijzig uw notificaties’.

Schrijf u in voor de mailing

Wij verzenden e-mails vrijwel direct, maar omdat we te maken hebben met mailservers kunnen wij niet garanderen dat alle e-mails direct bij iedereen aankomen. Als u dus gegarandeerd op het moment van plaatsing een notificatie van een nieuwe opdracht wilt, dient u ook nog naar onderstaande mogelijkheden te kikken.


 

Twitter

Twitter gebruiken wij vrijwel uitsluitend voor notificaties van nieuwe opdrachten. U kunt ons via Twitter volgen.

Om een push-notificatie via uw telefoon te ontvangen direct wanneer er een nieuwe opdracht wordt geplaatst, volgt u de volgende instructies:

Voor iPhones:

  1. Tik op het tabblad Ik op het tandwielpictogram .
  2. Selecteer Instellingen in het menu.
  3. Tik vervolgens op het account dat je wilt aanpassen. Je wordt doorgeleid naar de instellingen voorpushmeldingen.
  4. Tik op het type meldingen dat je wilt ontvangen. Veeg om AAN te selecteren. Voor veel meldingsopties kun je ook kiezen van wie je de gerelateerde meldingen wilt ontvangen.

Voor Android telefoons:

  1. Ga naar het accountprofiel in de app.
  2. Tik op het sterpictogram naast de volgknop. Je ontvangt voortaan meldingen voor tweets van dat account.
  3. Als je de meldingen niet meer wilt ontvangen, tik je opnieuw op het sterpictogram en op Ja in het menu dat wordt weergegeven.

 

Facebook

Facebook is ons meestgebruikte social media platform. Ook op Facebook worden al onze opdrachten direct geplaatst. We publiceren hier ook af en toe berichten over nieuwe diensten, functionaliteiten of ander nieuws.

Like ons op Facebook


 

Google+

Voor sommige bedrijven en geïnteresseerden is Google+ nog steeds een belangrijk medium om ons te volgen. Ook hierop worden direct alle opdrachten geplaatst.

Voeg ons toe aan uw kringen op Google+


 

Whatsapp

We experimenteren met notificaties van nieuwe klussen via Whatsapp. Veel van de aangesloten bedrijven en zzp’ers zijn veel onderweg. De meesten hebben ook een smartphone. Notificaties via Whatsapp kunnen dus een uitstekende manier zijn om snel en altijd op de hoogte te blijven. Als u hierin interesse heeft stuurt u uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@offertehaven.nl. Wij voegen u dan toe aan de groep.