Rubberboot Reparatie en Verkoop op RIB-boten.nl

Bedrijfsinfo

Adres
Amstelkade 4J
3652MD Woerdense Verlaat

E-mail: info@rib-boten.nl
Website: https://www.rib-boten.nl

Op de kaart

Beschrijving

Rubberboot reparatie centraal gelegen in de randstad. RIB-boten.nl is ook dealer van hoogwaardige rubberboten, bijboten en RIB boten. Gelegen midden in de Randstad, 25 minuten van Amsterdam, vlakbij Utrecht en de Loosdrechtse Plassen is RIB-boten.nl een ideaal te bereiken showroom voor watersportliefhebbers.

RIB boot en rubberboot verkoop

Onze specialiteiten zijn rubberboten en RIBs. Daarnaast kunnen wij ieder type buitenboordmotor leveren en spelen wij graag op uw specifieke wensen in. Ook zijn wij een van de belangrijkste verkooppunten van elektrische buitenboordmotoren van Nederland. Het uitgangspunt van RIB-boten.nl is dat varen met een kwaliteitsboot niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn.

Zodiac rubberboten

Zodiac rubberboot kopen

RIB-boten.nl is de grootste rubberbootdealer van Nederland. Wij verkopen onder andere Zodiac, Lodestar en Talamex. De absolute top onder de rubberboten en RIB boten is nog steeds Zodiac. Het franse merk brengt nog de steeds de meest innovatieve boten op de markt. Op RIB-boten.nl kunt u alle Zodiac boten bekijken. Ook verkopen we Zodiac rubberboten in combinatiesets met buitenboordmotoren en elektrische buitenboordmotoren.

Rubberboot reparatie

Rubberboot reparatie en reparaties aan RIB boten voeren wij uit op onze centrale locatie in Woerdense verlaat aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam. Zowel kleine zodiac boten als grote professionele RIBs plakken wij hier. Wij kunnen uw boot ook altijd vrijblijvend nalopen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of even contact met ons opnemen via info@rib-boten.nl. Wij kunnen uw rubberboot ook een jaarlijkse check geven zodat uw boot helemaal in orde is voor het seizoen.

Veelvoorkomend zijn simpele lekken, loslatende spiegels, volledige vervanging van de spiegel, loslatende aanhechting van de vloer aan de tubes of compleet nieuwe tubes.

tubes rubberboot reparatie

De bodem wordt aangehecht aan de tubes. Een veelvoorkomende reparatie.

Wat kost een rubberboot reparatie?

Een veelgestelde vraag.

  • Bij een lek hangt de prijs af van hoe gemakkelijk het vlak waar het lek zit plat kan worden gelegd. Als dat gemakkelijk gaat is een reparatie mogelijk voor 55 euro.
  • Ingewikkelder klussen zoals rondom de spiegel, winkelhaken en scheuren en lekker op naden gaan vanaf 75 euro voor een reparatie + extra tijd die benodigd is.
  • Voor grotere en complexere rubberboot en RIB reparaties kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Wanneer u uw boot bij als langs brengt checken wij uw boot volledig vrijblijvend. Vervolgens kunt u kiezen om de reparatie uit te laten voeren.

Naast rubberboot reparatie …

Doen wij ook nog de reiniging van uw rubberboot of RIB. Het schoonmaken van uw rubberboot maakt de boot weer als nieuw. Heeft u een duurdere RIB waarvan de romp nog goed, dan kunnen wij ook compleet nieuwe tubes / drijvers op de boot zetten. Dit is een stuk goedkoper dan een nieuwe RIB kopen. Informeer bij ons voor de voorwaarden.

Aangesloten bij