Boot4: Rubberboot Reparatie en Buitenboordmotor Onderhoud

Bedrijfsinfo

Adres
Amstelkade 4J
3652MD Woerdense Verlaat

E-mail: verkoop@boot4.nl

Op de kaart

Beschrijving

Rubberboot reparatie centraal gelegen in de randstad. Boot4 is ook dealer van hoogwaardige rubberboten, bijboten en RIB boten. Gelegen midden in de Randstad, 25 minuten van Amsterdam, vlakbij Utrecht en de Loosdrechtse Plassen is Boot4.nl een ideaal te bereiken showroom voor watersportliefhebbers.

RIB boot en rubberboot verkoop

Onze specialiteiten zijn rubberboten en RIBs. Daarnaast kunnen wij ieder type buitenboordmotor leveren en spelen wij graag op uw specifieke wensen in. Ook zijn wij een van de belangrijkste verkooppunten van elektrische buitenboordmotoren van Nederland. Het uitgangspunt van Boot4.nl is dat varen met een kwaliteitsboot niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn.

Zodiac rubberboten

Zodiac rubberboot kopen

Boot4 is de grootste rubberbootdealer van Nederland. Wij verkopen onder andere Zodiac, Lodestar en Talamex. De absolute top onder de rubberboten en RIB boten is nog steeds Zodiac. Het franse merk brengt nog de steeds de meest innovatieve boten op de markt. Op Boot4.nl kunt u alle Zodiac boten bekijken. Ook verkopen we Zodiac rubberboten in combinatiesets met buitenboordmotoren en elektrische buitenboordmotoren.

Rubberboot reparatie

Rubberboot reparatie en reparaties aan RIB boten voeren wij uit op onze centrale locatie in Woerdense verlaat aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam. Zowel kleine zodiac boten als grote professionele RIBs plakken wij hier. Wij kunnen uw boot ook altijd vrijblijvend nalopen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of even contact met ons opnemen via verkoop@boot4.nl. Wij kunnen uw rubberboot ook een jaarlijkse check geven zodat uw boot helemaal in orde is voor het seizoen.

Veelvoorkomend zijn simpele lekken, loslatende spiegels, volledige vervanging van de spiegel, loslatende aanhechting van de vloer aan de tubes of compleet nieuwe tubes.

tubes rubberboot reparatie

De bodem wordt aangehecht aan de tubes. Een veelvoorkomende reparatie.

Wat kost een rubberboot reparatie?

Een veelgestelde vraag.

  • Bij een lek hangt de prijs af van hoe gemakkelijk het vlak waar het lek zit plat kan worden gelegd. Als dat gemakkelijk gaat is een reparatie mogelijk voor 55 euro.
  • Ingewikkelder klussen zoals rondom de spiegel, winkelhaken en scheuren en lekker op naden gaan vanaf 100 euro voor een reparatie + extra tijd die benodigd is.
  • Voor grotere en complexere rubberboot en RIB reparaties kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Wanneer u uw boot bij als langs brengt checken wij uw boot volledig vrijblijvend. Vervolgens kunt u kiezen om de reparatie uit te laten voeren.

Naast rubberboot reparatie …

Doen wij ook nog de reiniging van uw rubberboot of RIB. Het schoonmaken van uw rubberboot maakt de boot weer als nieuw. Heeft u een duurdere RIB waarvan de romp nog goed, dan kunnen wij ook compleet nieuwe tubes / drijvers op de boot zetten. Dit is een stuk goedkoper dan een nieuwe RIB kopen. Informeer bij ons voor de voorwaarden.

Wat doet Boot4 nog meer?

Boot4 is sinds 2017 de grootste elektrische buitenboordmotor verkoper van de Benelux. Boot4 is dealer van de grote merken Torqeedo, Minn Kota, Rhino, Motorguide, Haswing en Talamex. Niet alleen online maar ook in de showroom hebben we de meeste producten uitgestald staan. Het ruime assortiment complete sets inclusief accu, lader en accubak

Elektrische buitenboordmotor showroom

Boot4 heeft een grote bezoekerslocatie  midden in de randstad. Gelegen nabij de A2 in Woerdense Verlaat, met Amsterdam en Utrecht op slechts een halfuur rijden.

Torqeedo Travel C elektrische buitenboordmotor

Welke elektrische buitenboordmotor voor uw boot?

Boot4.nl heeft diverse merken elektromotor ruim op voorraad. In het laagsegment hebben we een aantal merken fluistermotor, waaronder Talamex fluistermotoren. Verder hebben we Minn Kota (het bekendste Amerikaanse merk elektromotor), Haswing én Torqeedo motoren. Welke elektrische buitenboordmotor u het beste kunt kiezen lichten we graag toe. U kunt contact met ons opnemen. Wij staan u ook graag te woord in onze winkel.

Aangesloten bij