Elektrische Buitenboordmotoren Vergelijken op HISWA RAI 2018

Van 7 tot en met 12 maart 2018 staat Elektrische-Motoren.nl op de HISWA watersportbeurs in de Amsterdamse Rai. Wij staan hier met het meest complete aanbod elektrische buitenboordmotoren, fluistermotoren en toebehoren. Tussen 7 en 11 maart kunt u ons vinden bij stand 01.424 voor al uw vragen over de aankoop van een elektrische buitenboordmotor, fluistermotor, accu, lader of ander accessoire.

Wie zijn wij?

Elektrische-Motoren.nl is de grootste winkel in elektrische buitenboordmotoren van Nederland. Wij hebben het meest brede aanbod elektrische buitenboordmotoren, fluistermotoren, boegmotoren en accessoires. Zowel voor watersporters als vissers verkopen wij alle mogelijke modellen. Elektrische-Motoren.nl combineert een sterke webshop met een échte winkel midden in de Randstad, in Woerdense Verlaat.

Elektrische-Motoren.nl

Ons aanbod

Eigenlijk verkopen wij alles wat betreft elektrische buitenboordaandrijvingen. In ieder geval verkopen we alle grote merken.

Elektrische buitenboordmotoren die een benzinemotor kunnen vervangen. Het Duitse Torqeedo is de absolute marktleider. Daarnaast bestaan fluistermotoren die worden gebruikt voor het vissen. In toenemende mate gebruiken ook recreanten een fluistermotor. Om rustig te toeren, in vaargebieden waar niet meer elektrisch mag worden gevaren of om de zeilboot de haven uit te varen. Minn Kota is de absolute nummer één fluistermotor-fabrikant. Tenslotte verkopen wij Boegmotoren. Dit is ook een type fluistermotor. Het verschil is dat boegmotoren op de boeg worden gemonteerd en vrijwel uitsluitend door vissers worden gebruikt. Minn Kota is ook hier marktleider. Motorguide is de concurrent en merken zoals Haswing maken goedkopere alternatieven. Naast alle hiervoor genoemde merken zijn wij ook dealer van Haswing, Rhino, Talamex, ePropulsion en Motorguide.

HISWA Elektrische buitenboordmotor Torqeedo

Sommige Torqeedo en ePropulsion motoren hebben geïntegreerde accu’s. Dit is iets wat we de komende jaren steeds meer gaan zien. De meest motoren hebben wel een externe accu nodig. Op Elektrische-Motoren.nl zien wij veel verkoop van ‘complete sets’. Dit zijn door ons zorgvuldig samengestelde sets bestaande uit een elektromotor, een bijpassende accu, accubak en lader. De accu die wij het meeste verkopen is een 105Ah semi-tractie accu. Dit is een accu met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het gewicht is wel aan de hoge kant. Mede hierdoor zetten wij ook steeds meer in op lithium accu’s. Dit zijn accu’s met een aantal grote voordelen. Zo kunt u een lithium accu helemaal ‘leegvaren’ zonder de accu te beschadigen. Ook zijn lithium accu’s aanzienlijk lichter. Onze favoriete lithium accumerk is Rebelcell. Bedenk wel dat lithium accu’s niet voor ieder type motor geschikt is. U kunt ons ook op de beurs altijd om advies vragen.

Motor of accessoires kopen op de beurs

Voor het eerst kunt u deze HISWA ook direct op de beurs afrekenen. Bij onze stand kunt u dus gewoon pinnen of contant betalen. Afrekenen via de website kan natuurlijk ook. Ook op de beurs zelf. Mochten een product op de beurs uitverkopen of niet beschikbaar zijn dan sturen wij alles kosteloos na.

HISWA Beursaanbieding

Tijdens de beurs bieden wij een korting van 10% op bijna het volledige assortiment. Daarnaast komen we ook nog eens met een paar hele speciale aanbiedingen. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten.

Waar en wanneer?

HISWA Amsterdam Boat Show 2018 in de Amsterdam RAI | Stand 01.424

Elektrische-Motoren.nl logo HISWA

Op de hoogte blijven? Volg onze nieuwsbrief

Aanmelden voor de NieuwsbriefVolg ons ook op Facebook