Hoe goed zijn die nautische specialisten van OfferteHaven eigenlijk?

Een vraag die we vaker krijgen. En terecht! OfferteHaven draait niet om het vergelijken van de goedkoopste aanbieders. Kwaliteit speelt een minstens zo grote rol. Een goede prijs/kwaliteit verhouding, dat wil de booteigenaar. Zonder kwaliteit is die verhouding niets, dus nogmaals: Hoe waarborgt OfferteHaven die kwaliteit van de aangesloten bedrijven? (Via OfferteHaven.nl)

Kwaliteit van de vakman is belangrijk. Er kan veel mis gaan..

OfferteHaven en kwaliteit

U komt naar OfferteHaven.nl om dé juiste vakman te vinden voor de werkzaamheden aan uw boot. Als booteigenaar wilt u graag dat uw boot weer snel opgelapt is. De ervaring leert dat er vaak zo snel mogelijk met een partij in zee gegaan wordt, vaak te snel. De consument gaat bij de keuze voor een dienstverlener niet zelden af op een eerste indruk (bijvoorbeeld een website) of op het advies van een kennis. En dit terwijl het hier om een dierbaar en kostbaar bezit gaat.

Bij OfferteHaven beseffen we ook dat de keuze voor een goede nautische dienstverlener een heel opgave is. Wij zien het dan ook als onze missie om alleen maar bedrijven aan te sluiten die een bewezen hoge kwaliteit hebben. U wilt graag zeker weten dat de vakman zijn ‘vak’ ook echt verstaat. Wanneer u een opdracht plaatst via OfferteHaven weet u zeker dat u alleen te maken krijgt met bootspecialisten met geverifieerde kwaliteit.

Hoe wordt de kwaliteit van de aangesloten bedrijven gewaarborgd?

Allereerst wordt bij ieder bedrijf het volgende nagelopen:

  • Is het een écht bedrijf? (o.a. KvK-inschrijving check)
  • Bij welke (erkende) brancheverenigingen is het bedrijf aangesloten?
  • Beschikt het bedrijf al over een kwaliteitskeurmerk?
  • Hoe zijn de referenties van klanten van het bedrijf?

Verder moeten alle bedrijven zich houden aan de Algemene Voorwaarden die OfferteHaven aan ze oplegt.

Vervolgens wordt ook gekeken naar de specialiteiten van het bedrijf. We laten bedrijven zich alleen inschrijven op de diensten waar ze het best in zijn. Bedrijven kunnen zich dus niet aanmelden op allerlei verschillende categorieën om zo bij te klussen met diensten waar ze in feite niet goed in zijn.

OfferteHaven is een bemiddelingsplatform voor booteigenaren en bootspecialisten. Wij proberen vraag en aanbod zo goed mogelijk te koppelen. Wij geven u het gemak van het gratis vinden van de beste bootspecialisten maar in de overeenkomst die ontstaat tussen u en de bootspecialist is OfferteHaven geen partij meer. De controle van de aangesloten bedrijven doen wij zo secuur mogelijk. Echter, dat een bedrijf dat in het verleden altijd correct heeft gehandeld en kwaliteitswerk heeft afgeleverd biedt geen 100% garantie dat dat altijd zo blijft. Mocht het nou toch gebeuren dat een bij ons aangesloten bedrijf zijn afspraken niet nakomt, u teveel laat betalen of gewoonweg niet netjes is, laat het ons direct weten dan zullen wij de gepaste actie ondernemen.