Krijg de maand oktober gratis toegang tot bootklussen

De boten gaan weer massaal het water uit, de winterstallingen lopen vol. Tijd voor de booteigenaar om klussen aan de boot te klaren. De aanvragen komen weer binnen. Wij zoeken goede bedrijven die deze openstaande opdrachten kunnen vervullen. Door heel Nederland!

Onze aanbieding…

Meld u nu aan en krijg de maand oktober volledig gratis. Probeer het dus gerust deze maand en kijk wat u van onze diensten vindt. U krijgt toegang tot alle bootklussen op OfferteHaven.nl.

Voor wie?

Elk bedrijf (van eenmanszaak tot grote jachtwerven) met de hoofdactiviteit in de watersportsector. Reparatie, onderhoud, refit, boottransport en berging zijn onze hoofdpijlers. Wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt om van OfferteHaven gebruik te maken? Bel met Thomas op 0645777639 of bezoek onze contactpagina.

Wat kost het?

Wij rekenen vaste lage tarieven per maand. Géén inschrijfgeld, géén administratiekosten. Een OfferteHaven-abonnement is verder altijd gemakkelijk op te zeggen. U zit niet aan ons vast. Betaling gaat middels automatisch incasso. Deze is maandelijks op te zeggen. Als u gebruikmaakt van onze actie (oktober gratis), wordt er pas vanaf 1 november geïncasseerd.

Bereken met de onderstaande module uw tarief:

Lees hier meer over de tarieven.