U komt naar OfferteHaven.nl om dé juiste vakman te vinden voor de werkzaamheden aan uw boot. Uw boot moet van A naar B, uw scheepsmotor moet worden gerepareerd, uw boot moet gelast of betimmerd worden of het polyesterwerk moet opnieuw gedaan worden of gerepareerd worden. U wilt u als booteigenaar bovenal graag dat uw boot weer snel opgelapt is. De ervaring leert dat er vaak zo snel mogelijk met een partij in zee gegaan wordt, vaak te snel. De consument gaat bij de keuze voor een dienstverlener niet zelden af op een eerste indruk (bijvoorbeeld een website) of op het advies van een kennis. En dit terwijl het hier om een dierbaar en kostbaar bezit gaat.

Bij OfferteHaven beseffen we ook dat de keuze voor een goede nautische dienstverlener een hele opgave is. Wij zien het dan ook als onze missie om alleen maar bedrijven aan te sluiten die een bewezen hoge kwaliteit hebben. U wilt graag zeker weten dat de vakman zijn ‘vak’ ook echt verstaat. Wanneer u een opdracht plaatst via OfferteHaven weet u zeker dat u alleen te maken krijgt met bootspecialisten met geverifieerde kwaliteit. Echter, dit betekent niet dat de bedrijven duur zijn. Kwaliteit en goede prijzen gaan bij OfferteHaven samen. Vakwerk hoeft niet duur te zijn. Wanneer u een opdracht plaatst zult u daar zelf achter komen.

 

Hoe wordt de kwaliteit van de aangesloten bedrijven gewaarborgd?

1. Allereerst wordt bij ieder bedrijf het volgende nagelopen:

  • Is het een écht bedrijf? (o.a. KvK-inschrijving check)
  • Bij welke (erkende) brancheverenigingen is het bedrijf aangesloten?
  • Beschikt het bedrijf al over een kwaliteitskeurmerk?
  • Hoe zijn de referenties van klanten van het bedrijf uit het verleden?

 

2.

 

3. Nadat een bedrijf is ingeschreven, houden we de voortgang goed in de gaten. Een bedrijf blijft zich ontwikkelen, zo ook de kwaliteit van de dienstverlening. Bij elke opdracht gaan we daarom de klanttevredenheid en de mening van de uitvoerder na. Op die manier houden we bedrijven scherp op de kwaliteit van hun dienstverlening en zorgen we dat u als klant alleen zaken doet met de meest gewaardeerde bedrijven.
OfferteHaven is een bemiddelingsplatform voor booteigenaren en bootspecialisten. Wij proberen vraag en aanbod zo goed mogelijk te koppelen. Wij geven u het gemak van het gratis vinden van de beste bootspecialisten maar in de overeenkomst die ontstaat tussen u en de bootspecialist is OfferteHaven geen partij meer. De controle van de aangesloten bedrijven doen wij zo secuur mogelijk. Echter, dat een bedrijf dat in het verleden altijd correct heeft gehandeld en kwaliteitswerk heeft afgeleverd biedt geen 100% garantie dat dat altijd zo blijft. Mocht het nou toch gebeuren dat een bij ons aangesloten bedrijf zijn afspraken niet nakomt, u teveel laat betalen of gewoonweg niet netjes is, laat het ons direct weten dan zullen wij de gepaste actie ondernemen.