Launch: Nautische Vacaturebank van OfferteHaven.nl

OfferteHaven.nl breidt haar dienstverlening uit. Naast het leveren van opdrachten aan bedrijven werkzaam in het jachtonderhoud beginnen we met een vacaturebank gespecialiseerd in de botensector.

Bedrijven actief in de nautische industrie kunnen een vacature plaatsen voor tijdelijk of vast personeel. Voornamelijk technisch geschoold personeel gespecialiseerd in de jachtbouw/jachtonderhoud kan via OfferteHaven.nl terecht voor interessante vacatures.

Ga naar de vacaturebank


 

OfferteHaven.nl en vacatures…

Na de dip van afgelopen jaren veert de nautische industrie sinds korte tijd weer wat op. Te merken is dat bedrijven weer vakmensen aannemen. Er is nou eenmaal altijd behoefte aan gespecialiseerde krachten. De branche vergrijsd, zo ook haar werknemers. Ook het type gevraagde arbeid in de sector is veranderd. Er is duidelijk meer behoefte aan flexibele inzet van arbeid.

Er bestaat nog geen goede en volledige vacaturewebsite die zich richt op technisch personeel voor jachtwerven en andere watersportbedrijven. OfferteHaven.nl houdt zich voornamelijk bezig met werkverschaffing aan bedrijven in de watersport. Het verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in die sector ligt hier niet heel ver vandaan. Wij denken met ons huidige netwerk van jachtwerven en zelfstandigen een bijdrage te kunnen leveren aan een soepeler match van vraag en aanbod in de watersportsector:

  • De Nautische Vacaturebank is zeer gespecialiseerd, de matches zijn succesvoller.
  • OfferteHaven.nl heeft een groot en sterk groeiend bereik in de watersportwereld: vacatures staan in brede belangstelling.
  • Veel gekwalificeerde zelfstandigen/vakmensen in ons bestand.
  • Er is nog geen goede vacaturebank voor MKB-bedrijven in de watersport.

 

Doelgroep

De vacaturebank is specialistisch. We beperken ons tot de watersportwereld. Op deze manier zijn we in staat de kwaliteit te handhaven. Deelnemers zijn:

  • Bedrijven actief in nieuwbouw, onderhoud, renovatie, transport, berging en verkoop van boten en jachten.
  • Technisch geschoolde krachten met ervaring in de nautisch industrie: scheepslassers, scheepstimmermannen, scheepselektriciens, zeilmakers en nog veel meer.

 Ga naar de vacaturebank | Plaats een vacature | Bekijk vacatures | Bekijk CV’s