Nieuwe Zodiac Rubberboot en RIB dealer in de randstad

Vanaf dit jaar is Jaques & Kik Watersport / RIB-boten.nl officieel Zodiac rubberboot en RIB dealer. We voegen het merk toe aan ons toch al uitgebreide assortiment rubberboten van Lodestar, Talamex en ARGO. Kom langs in onze showroom of bestel de boot in onze webshop.

Met Zodiac heeft RIB-boten.nl het absolute nummer één rubberbootmerk in huis gehaald. Van kleine cadet rubberboten tot aan high-end RIBs. Er zijn diverse series van Zodiac. Naast de RIBs zijn er in het rubberboot segment 3 series: Zodiac Cadet, Zodiac Classic en Zodiac Futura.

Zodiac Cadet Rubberboot

De Cadet serie staat ook wel bekend als de ’tender’ serie van Zodiac. Dit komt omdat het ideale bijboten zijn. Deze boten zijn makkelijk en klein op te bergen. De boten worden echter ook veel gebruikt als plezierboot. Het drijfvermogen van de tubes zorgt voor zeer goede stabiliteit. CADET’s hebben een uitstekende levensduur. Hiernaast garanderen ze een hoge mate van veiligheid voor hun eigenaars. Dit komt door de sluiting van de gelaste en de gelijmde overlapping.

De Cadet serie biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot de vloer. Zo heb je de Roll-up boten met lattenbodem. Deze boten zijn zeer snel in en uit elkaar gehaald, maar bieden iets mindere vaareigenschappen. De Aero boten hebben een opblaasbare vloer. Hierdoor zet je de boot alsnog redelijk snel in elkaar en heb je betere vaareigenschappen dan de roll-up boten. De Alu serie daarentegen zet je iets minder snel in elkaar, maar deze boten bieden het meeste comfort en de allerbeste vaareigenschappen. Iedere Zodiac rubberboot bieden wij ook aan in een set met buitenboordmotor. Staat uw combinatie er niet bij? Laat het ons weten, dan maken wij een offerte op maat.

Bekijk hier alle Zodiac rubberboten.