OfferteHaven 2.0!

OfferteHaven.nl is aan een nieuw tijdperk begonnen. Vanaf nu is OfferteHaven 2.0 online. Dat betekent nog meer kwaliteitsopdrachten voor bedrijven en nog betere reacties en offertes voor booteigenaren. Het seizoen is in volle gang en wij leveren onze bijdrage.

Particulieren 

Voor booteigenaren/opdrachtgevers is er relatief weinig veranderd. We hebben enkele technische vernieuwingen doorgevoerd. Een opdracht plaatsen is nu nog makkelijker en overzichtelijker. Het opdrachtformulier is uitgebreid, waardoor bedrijven uw opdracht nog beter en makkelijker kunnen verwerken.

Bedrijven

Voor bedrijven (jachtwerven, bedrijven, freelancers) is er meer veranderd. We plaatsen vanaf nu alle opdrachten online op de website (OfferteHaven.nl/opdrachten), na een kwaliteitscontrole. U kunt dus als bedrijf altijd naar de website gaan en de nieuwste opdrachten bekijken. Bent u geïnteresseerd in een opdracht? Vraag dan de contactgegevens op door in te loggen en de gegevens aan te vragen.

We hebben een nieuw betalingssysteem met 3 opties. Sommige opdrachten zijn gratis, sommige 5 euro en enkelen 10 euro. Per opdracht bepalen wij de prijs. Al deze opdrachten kunnen altijd online worden bekeken. U registreert zich om ook in te kunnen loggen en de contactgegevens te kunnen opvragen. Door u aan te melden geeft u direct uw vakgebieden aan. Deze informatie gebruiken wij om uw e-mailnotificaties in te stellen. Wij begrijpen dat u geen tijd heeft om af te wachten welke opdrachten er vandaag weer geplaatst worden op OfferteHaven. Daarom krijgt u e-mailnotificaties op maat. Alleen in uw vakgebied én in uw regio (opdrachten uit heel Nederland ontvangen kan natuurlijk ook). U kunt dit heel gedetailleerd aangeven waardoor u geen overbodige e-mails krijgt en snel op de hoogte bent van voor ú interessante opdrachten.

Wat moet ik doen om OfferteHaven-bedrijf te worden?

SIMPEL: klik om aan te melden op deze link, dan gaat er een wereld met nieuwe opdrachten voor u open!