OfferteHaven 2014

OfferteHaven.nl is volledig vernieuwd.

Het afgelopen jaar is OfferteHaven volwassen geworden. Vele booteigenaren vinden via OfferteHaven inmiddels vakmensen uit de nautische sector. Werven en vakmensen uit heel Nederland bezoeken dagelijks de website voor de meest recente opdrachten.

Van een aantal opdrachten per maand zijn we uitgegroeid tot het grootste nautische platform voor reparatie, onderhoud en transport van boten en jachten.

Daarom is het tijd voor vernieuwing….


 

Wat is er allemaal vernieuwd?

Zowel aan de vorm als aan de technische kant is veel aandacht besteed. Dit betekent niet dat we uitontwikkeld zijn. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Design

Zoals u kunt zien is het design van de website volledig vernieuwd. OfferteHaven is in een nieuw jasje gestoken. Wellicht is het even wennen, maar wij hopen ten zeerste dat u als gebruiker tevreden zult zijn met de nieuwe website. Het nieuwe design wordt niet alleen op desk- en laptops goed weergegevens, ook het mobiele design is aangepast. Steeds meer gebruikers bezoeken de website namelijk met een tablet of smartphone.

Functionaliteit booteigenaren

  • Booteigenaren met werk aan hun boot kunnen vanaf nu gemakkelijk al hun opdrachten beheren, aanpassen en sluiten. De oude website was hierin zeer beperkt.
  • Het opdrachtformulier is verbeterd. De opdrachten worden (nog) vollediger. Ook worden opdrachten overzichtelijker weergegeven. Zo hoeven klanten niet nodeloos veel te overleggen met bedrijven, maar kan men direct ter zake.
  • Naast het plaatsen van een offerte-aanvraag kunnen booteigenaren kunnen vanaf nu ook zelfstandig op zoek naar een bedrijf. Als er bijvoorbeeld met spoed een nautisch professional nodig is, kan de booteigenaar in de bedrijvengids direct een geschikt bedrijf vinden. Bij elk bedrijf staan locatie, specialiteiten en een bedrijfsbeschrijving vermeld.

Functionaliteit nautische bedrijven

  • Mogelijkheid tot direct reageren vanuit de opdracht. Bedrijven vragen de contactgegevens (naam, e-mail en telefoonnummer) op, maar vanaf nu kan er ook direct vanuit de opdracht een reactie naar de betreffende klant worden verstuurd. Tijdig reageren is van belang bij acquisitie. Deze nieuwe tool helpt daarbij.
  • Vermelding in de OfferteHaven-bedrijvengids. Als u bent toegelaten tot OfferteHaven, krijgt u ook een vermelding in onze bedrijvengids. Hier staan alle bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten. Booteigenaren op zoek naar een geschikt bedrijf weten uw bedrijf hier te vinden.
  • Verbeterd notificatiesysteem. Wij stuurden al notificaties op maat (op basis van vak- en werkgebied). Dit systeem wordt sterk verbeterd. U kunt zelf uw notificaties beheren.
  • OfferteHaven is nu ook op uw smartphone en tablet beschikbaar. De oude website werd niet goed weergegeven. Zo kunnen bedrijven nu ook gemakkelijk onderweg aan acquisitie doen.

Wij hopen dat wij u, of u nou een bedrijf of booteigenaar bent, met de nieuwe site nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij staan altijd open voor opmerkingen, kritiek of suggesties. Bel gerust met 0645777639.