Roeibootje

Gezonken roeiboot aan achtertuin in vaart

Permalink naar Lichten bootje

Lichten bootje

Bootje ligt voor de grootste gedeelte onder water, langs de kant.

De OnderWaterkers te Amsterdam

Gezonken grachten boot in Amsterdam. Zit aan achterkant aan de kade vast, verder volledig onder water. Vanaf kade slecht bereikbaar door geparkeerde auto’s, van zijkant slecht bereikbaar door andere boten, dus alleen van voren (waterzijde) te bereiken.

Vlet gezonken

Vlet bootje met 4 pk motor gezonken bij het Zomergat te Warmond in de richting van het Joppe, na aanvaring. Moet gelicht worden en ligplaats is marinahaven in Rijnsburg.

Grachtensloepje Amsterdam +-5m lichten

Simpele stalen, open grachtensloep gezonken De boot zelf is vrijwel van geen waarde meer. Het drijft, maar daar was dan alles mee gezegd. Waarschijnlijk volgelopen tijdens de storm.

polyester kajuit bootje

Lichten van de boot en afvoeren. Boot ligt aan de waterkant van de tuin vast aan touwen en op de bodem, je kan de boot zien liggen. Boot moet dus ook worden afgevoerd.

Bootje (4 meter) gezonken in Leiden

Ons zeilbootje is volgelopen met regenwater en gezonken. Ligt op ongeveer 1 meter diepte aan de Aletta Jacobslaan (ter hoogte van no. 34/36) in Leiden. Wijk Waardeiland. Graag zien wij ons bootje weer op het droge.

Sloep lichten te Zuider amstel

Boot met binnenmotor ligt door slecht afdekzeil deels onder water. Achterkant (kant van de motor) gezonken. De boot moet uit het water gelicht en het water moet eruit.

Permalink naar Gezonken tuindersflet krommenie

Gezonken tuindersflet krommenie

Gezonken tot vlak onder de waterspiegel,.motorblok op flet ook onder water…. Ca 8 meter Brede sloot via sluis in verbinding met nauenaarse vaart (lage bruggen), ligt aan steiger, achterom voor garage mogelijk.