Permalink naar Boot transport Nidelv 26/2600 kg

Boot transport Nidelv 26/2600 kg

De boot is nog niet aangeschaft, maar wil graag prijsopgave voor transport. Uitvoer van transport zou tweede helft week 23 moeten plaatsvinden als de koop doorgaat.

offerte ombrine 801

gaat om het ophalen van ombrine 801 in de buurt van marseille. ligt in haven en moet naar loosdrecht om daar te water gelaten te worden. wat zijn de kosten en hoe zit dit met verzekering?

Kajuit boot 6meter Luttelgeest- Alkmaar

Graag boot die op een trailer staat vervoeren van Luttelgeest naar ursem. We Wilden de boot eerst vervoeren op auto ambulance maar durfde het toch niet aan. Zie foto. Datum maakt niet zoveel uit. Liefst wel zo snel mogelijk

Permalink naar Sea Ray Bonn Roermond

Sea Ray Bonn Roermond

Boot moet vervoerd worden vanuit Bonn Duitsland naar Roermond. Beide plaatsen is helling en kraan aanwezig.

Transport Brutus 27

1. Boot moet van een stallingdtrailer op een dieplader getakeld worden. 2. Boot moet vervoerd worden naar Haarlem 3. Boot moet op hellingkar geplaatst worden.

Purmerend – Naaldwijk Vlet 6 meter

Boot uit het water halen en op de trailer plaatsen, ik ben er niet zeker van of er een boeg oog op zit. transport over de weg. Lossen bij een helling hier in de buurt.

Permalink naar kajuit motorboot hout 8 m

kajuit motorboot hout 8 m

wij zijn sinds kort in het bezit van een kajuit motorboot. 8m lang, 2 meter breed. deze ligt in Wormer maar moet naar Waalwijk komen.

transport rietaak

1 uit het water halen van boot (kan varen) met ligplaats in Hasselt. 2 transporteren naar locatie in Hasselt (3km van ligplaats). 3 Afleveren op bestemming zodat er aan gewerkt kan worden.