Cabriokap voor Doerak 600

Cabriotent voor een Doerak 600. Het dakje op de tweede foto bovenop de ramen wordt nog verwijderd, dus de tent moet door tot het voorraam.

buiskap en kuiptent voor Compromis999

Het materiaal van de buiskap en kuiptent is sterk gekrompen, mist de elasticiteit en begint te scheuren. Dit moet vernieuwd worden. Kleur zal vermoedelijk (donker-)blauw worden.

Nieuwe dektent zwaluwkruiser

We gaan een zwaluwkruiser kopen waarvan de dekten hard aan vervanging toe is. Er zit een scheur in de rits bij de hoek rechtsachter.

nieuwe kuiptent motorjacht 8.50 meter

Wijziging tov. de bijgevoegde foto: Nieuwe tent gaat verder door naar achteren, de instap van de boot word verlaagd en de achterkant van de tent zou bijna recht naar beneden moeten worden. Dit resulteert in de volgende circa afmetingen. Lengte

Permalink naar Ryds 4.65 overkapping met ramen deelbaar

Ryds 4.65 overkapping met ramen deelbaar

Een dekzeil bestand tegen weersinvloeden, deelbaar met rits in midden en v.v. ramen, kortom te gebruiken bij regenachtig weer en als afdekking van de kuip bij het niet varen. Degelijk en toch voordelig!

Vervanging doek buiskap sadler 32

Vervanging doek buiskap. Hier is een hond op gaan staan, waardoor de naden zijn uitgescheurd. Buizen zelf hoeven niet vervangen te worden. Oude buiskap kan als mal dienen.

Dekleden vervangen

Het gaat om vervangen van dekzeilen op de luiken. Totaal komt neer op ongeveer 30 a 40 cm2. Uitstraling van het dekzeil het liefst niet glimmend en glad, maar met matte en klein beetje stuctuur past het best bij het

Buiskap

Ik wil graag een nieuwe buiskap. Beugelsen oude Buiskap zijn aanwezig

Dekzeil Saga 20

Wij hebben voor een Saga 20 een nieuwe bootkap nodig. De boot ligt in het water op dit moment.

Bootkap voor klassieke bakdekker

Recent heb ik het dak van een nieuwe aangekocht bakdekker uit 1932 verwijderd omdat deze aan vervanging toe was. Ik wil dit oude houten dak met zinken beplating vervangen door een canvas dak dat opklapbaar is om meer plezier van

Pagina 1 van 151234...10...Minst recente »