Nieuwe sprayhood Scand 25

Hallo, Is er iemand die tijd heeft om een sprayhood te maken voor mijn Scand 25? Ik zou de boot graag voor volgende week vrijdag 17 juli willen brengen. Zou mooi zijn als het voor 15 augustus klaar zou zijn.

Bootkap

Het repareren en / of vervangen van bestaande bootkap (dekzeil).

Kuiptent Hanse 320

Mogelijkheden om een kuiptent te maken op een Hanse 320 eventueel aansluitend op de huidige buiskap, of een nieuwe buiskap en Kuiptent.

Mc30

Nieuwe dekzeil nodig

Nidelv 28 AK 1986 complete tent kosten

De tent wordt slecht en is aanvervanging toe, we hebben een lichtcreme tent, die willen we ook eigenlijk weer. Gaat dus om het deel boven het stuur (twee ramen) en de achtertent, één achterraam en aan beide zijden twee ramen.

Kuiptent

Graag offerte voor een kuiptent met uitritsbare zij en achterkanten Op bestaand buizen frame

buiskap voor motorbootje

Ik zou graag weten wat het kost om een buistent op mijn motorboot te laten plaatsen. Eentje waar de zijkanten af kunnen genomen worden. Om in de zomer open te laten indien mogelijk volledig opplooien. Graag enkel via Mail. Geen

Spraykap en Kuiptent voor Interboat 25

Sprayhood is gescheurd langs naden, maar kan wel gebruikt worden als mal. Kuiptent is nog in orde maar kan/moet ook vernieuwd worden, omdat deze vast geritst zit aan de sprayhood. Graag apart prijzen.

bootkap voor een van Vossen tender 6.5 meter

maken van een sprayhood/bootkap voor de van Vossen 6.5 meter tender. zie www.vanvossentenders.nl voor foto’s van de tender en voorbeelden sprayhood/bootkap 1. loopt van een speciaal daarvoor gemaakt randje van voordek tot 2,15 meter naar achteren. 2. de breedte is

Buiskap Garda 500

Voor onze Garda excelance 500 sloep zoeken wij een buiskap of een afdekzeil op maat.