Dekzeil voor Polar 22

Ik heb een nieuw dekzeil nodig voor de Polar 22 incl een nieuw buizenframe. de drukkers op de boot zijn nog aanwezig van het vorige zeil. het gaat om een lage kap in 2 delen. Bij voorkeur in donkerblauw.

Nieuwe bootkap

Wij zijn op zoek naar een nieuwe bootkap Zie bijgevoegde foto’s voor maten Foto I is de huidige kap Foto 2 is de maten Foto 3 is een voorbeeld zoals we het willen ( kleur donkerblauw)

Permalink naar fisherman motorboot 7,65

fisherman motorboot 7,65

Maken van een nieuwe kuip tent zie voorbeeld: verdekte ritssluiting drie zijde te openen geheel gemonteerd.

Buiskap/kuiptent maken

Een buiskap maken. Een tent op de boot met de mogelijkheid om bij zonnig weer in de zon te kunnen zitten en bij regen droog. Zie voorbeeld foto.

Offerte voor kuiptent voor een Princess 415

Ik zou een offerte willen ontvangen voor kuiptent. Dakzeil (zwart doek) blijft altijd staan, zoals een bimini. Deze moet in pezenrail. Achter gedeelte is 1 uitritsbaar raam. Zowel BB als SB in 2 delen uitritsbaar. Hoofdzakelijk is dit ook raam.

Nieuwe buiskap voor sloep Crescent Allure 26

Vervangen van huidige buiskap (zwart) op basis van bestaande frame. Voorkant heeft een raamdeel met rits. Foto’s zijn voorbeelden van andere boot, zelfde type. Sloep ligt in Dordrecht op de kade tot begin april, daarna in het water (in Dordrecht).

Buiskap herwa 20

Foto 3 is mijn boot die ik aan het opknappen ben en daar moet de buiskap op. Foto 2 is model uit het boekje. Foto 1 zo wil ik hem hebben. Ik heb oude buiskap nog wel.. maar daar zitten

offerte voor boottent

wij willen graag een tent op het achterdek van onze kleine Tjalk. zodat als we op vakantie zijn met slechtere dagen ook buiten kunnen zitten. foto 1 en 2 zijn van de boot waarop de tent zou moeten komen en

Cabriokap

Nieuwe cabriokap voor Shetland 536 in de kleur zwart