Lees er hieronder mee over of vraag direct offertes aan.


Wat is bootrefit?

Elk jacht heeft weleens een (complete) refit nodig. U kiest niet voor het kopen van een nieuw jacht, maar u blaast uw jacht nieuw leven in. Na de refit is de boot weer als nieuw. En dat is aanzienlijk goedkoper dan een nieuw jacht kopen!

Refit is in feite het herstellen, vervangen en restaureren van alle verouderde en verweerde onderdelen van de boot. Een nieuw teakdek, het interieur eens goed aanpakken, herstel van schilderwerk en nog veel meer.

Veel jachtwerven zijn gespecialiseerd in het refitproces, zogenaamde refitwerven.

Jachtrefit kan variëren van kleine aanpassingen tot een volledig nieuwe identiteit van de boot. Dus zowel het veranderen van de kleur van de bekleding, als het volledig restaureren vanaf casco, valt onder jachtrefit.

Voor jachtwerven is refit zeer interessant, omdat het vaak grote klussen zijn. Dit geeft een werf de kans zich echt in het project te verdiepen, in plaats van kleiner onderhoud of reparatie.

Voor jachteigenaren is refit een stuk goedkoper én een stuk sneller dan het laten bouwen van een nieuw jacht. Bepaalde jachtmakelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop van refitjachten.

  • Volledig opnieuw inrichten van de boot.
  • Stijl aan eigen wensen aanpassen. Van de stof van de bekleding tot aan volledig nieuwe dekken of zelfs het verlengen van de boot.
  • Jachtrefit geeft dus de mogelijkheid tot een volledig vernieuwd jacht naar eigen wens, voor een fractie van de prijs.

Eerder op OfferteHaven

Er worden regelmatig refitprojecten op OfferteHaven geplaatst. Van kleine boten tot grote zeiljachten. Hieronder een aantal voorbeeldopdrachten.

boot refit

Refit van een Westery Centaur

boot refit

Refit zeiljacht, alles bovenwaterschip: betimmering, interieur, kajuit.


Complete boot refit, wat kost dat?

U kunt uw boot al een volledige opfrisbeurt geven voor een beperkte prijs. Omvangrijke projecten zijn uiteraard duurder. Toch is dit vrijwel altijd goedkoper dan de aankoop van een nieuw jacht. De nieuwbouw van een boot of jacht duurt bovendien vaak lang, terwijl refit een snel proces is.

Plaats een aanvraag om vrijblijvend een offerte-aanvraag te doen bij meerdere refitbedrijven.


Waarom u graag zaken doet met een OfferteHaven-bedrijf

  • U bereikt gemakkelijk meerdere refitjachtwerven.
  • Bedrijven hebben bewezen kwaliteit. Dit uit zich in het OfferteHaven-Kwaliteitskeurmerk. Alle bedrijven worden uitgebreid gecheckt.
  • Concurrerende prijs. Bootrefit hoeft helemaal niet duur te zijn, zo bewijzen vele opdrachten uit het verleden.

 

Plaats opdracht