U wilt een mast vervoeren. Op OfferteHaven.nl plaatst u gemakkelijk en gratis een aanvraag bij meerdere bedrijven voor masttransport. Meerdere professionele transporteurs zullen een reactie uitbrengen. Zo is uw mast snel op locatie. OfferteHaven is een professioneel bemiddelingsplatform voor jachteigenaren en nautische bedrijven. Uw klus wordt vakkundig uitgevoerd.


Enkele eerder geplaatste opdrachten

En meer…

mast vervoeren 9 meter van Brielle naar Kortgene

Houten mast van platbodem 7,5 meter van Utrecht noord Zuilen naar Werkhoven

vervoer 2 masten van Antwerpen naar Lelystad


Welke voordelen biedt OfferteHaven voor uw mast transport?

  • Onze bedrijven vervoeren ALLE typen masten. Geen restrictie op afmeting of gewicht.
  • OfferteHaven-bedrijven zijn professionals, kwaliteit en veiligheid staan bovenaan.
  • De bedrijven geven klanten via OfferteHaven de scherpste tarieven.
  • Een offerte-aanvraag plaatsen is gratis.

Waarom een mast vervoeren?

Een mast is vaak te lang om zelf te vervoeren. Een voorwerp mag bij transport namelijk maar beperkt uitsteken. Dit vraagt om een transporteur die deze klus voor u kan klaren. U volledige zeiljacht of zeilboot vervoeren is ook geen probleem. Voor jacht- en boottransport hebben wij een hele aparte pagina gemaakt. Kijk op boot-transport.nl voor meer informatie.

Bij de aankoop van een losse mast op locatie of na een speciale reparatie moet de mast soms vervoerd worden. Plaats bij ons gratis een opdracht en ontvang vandaag nog reactie van gespecialiseerde boottransporteurs. U kunt ook een transporteur in onze bedrijvengids vinden. Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij hen terecht.

Masttransport gaat vaak via de weg, bijvoorbeeld op een grote laadtruck. Ook kan uw mast worden vervoerd via het water. Op een groot schip neemt een mast weinig ruimte in en kan het eenvoudig en veilig worden vervoerd. U hoeft hierin zelf geen keuze te maken. Onze boottransporteurs zullen uw aanvraag analyseren en bekijken wat het beste werkt.


Plaats gratis uw opdracht voor masttransport