Plaats gratis al uw klussen onder de waterlijn


Door bovenstaand formulier in te vullen ontvangt u gratis en vrijblijvend reactie van meerdere bedrijven voor iedere klus aan uw onderwaterschip. Met het onderwaterschip wordt gedoeld op het deel van de boot behorende tot de romp, onder de waterlijn.

Denk onder andere aan de volgende klussen:

 • Onderwaterschip schuren
 • Onderwaterschip kaal maken
 • Volledige behandeling onder de waterlijn
 • Osmose en osmose preventie
 • Andere aangroei verwijderen
 • Algemene check onderwaterschip door een jachtexpert
 • Antifouling

Kosten behandeling onder waterlijn

Dat hangt er vanaf. Wij hebben een netwerk van vakmensen gespecialiseerd in onderhoud aan het onderwaterschip. Zoveel mogelijk zoeken wij voor u specialisten in de buurt, of specialisten die het werk goed op locatie kunnen uitvoeren. Dit drukt voor u de kosten aanzienlijk. Per project moet echter de prijs worden vastgesteld. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht en ontvang (zo nodig na een gratis inspectie) een vrijblijvende offerte voor het werk.


Onderwaterschip stalen boot behandelen

Het onderwaterschip van de stalen boot is relatief onderhoudsgevoelig. Slechte hechting leidt tot veel onderhoud en aangroei. Als u hier te lang mee doorvaart leidt dit tot hoge kosten en verslechterde vaareigenschappen. De volledige methode voor de behandeling van het onderwaterschip is: eerst het onderwaterschip stralen, vervolgens een (epoxy)coating aanbrengen en tenslotte een laag antifouling aanbrengen.


Onderwaterschip polyester boot behandelen

Zonder behandeling van het onderwaterschip van de polyester / kunststof boot, komt er na enige tijd vocht tussen de lagen / osmose voor. Ook hierbij is onderhoud van het onderwaterschip dus meestal aan de orde. Met alleen een laag antifouling tegen de aangroei bent u er in de meeste gevallen niet. Houdt hier dus rekening mee. Bij sommige nieuwe typen kunststof boten is minder onderhoud nodig. Vraag advies aan onze vakmensen.


 

Onderwaterschip houten boot behandelen

Het type behandeling van het onderwaterschip van een houten boot hangt af van de constructie van de houten boot (overnaads, karveel, massief etc.). Vraag hulp in van onze experts door hier gratis uw klus te plaatsen.


Hoe gaat de behandeling van in zijn werk?

De standaard behandeling zal meestal als volgt gaan:

 1. Reinigen van het onderwaterschip (met hogedrukreiniger).
 2. Schilderen van het onderwaterschip (aanbrengen van beschermende coating)
 3. Antifouling aanbrengen. Na een goede laag antifouling glijdt uw boot een stuk beter door het water, aangezien er minder weerstand is. Dit spaart uw brandstof.

Eerder geplaatste onderwaterschipklussen op OfferteHaven.nl

Een kleine greep uit eerder geplaatste klussen rondom het onderwaterschip:


Waarom uw bootklus regelen via een OfferteHaven-bedrijf

 • U bereikt gemakkelijk meerdere gespecialiseerde vakmensen en jachtwerven voor alle bootklussen.
 • Wij checken alle bedrijven nauwkeurig. Hiervoor hebben wij ons Kwaliteitskeurmerk.
 • Concurrerende prijs: onderhoud en reparatie aan de boot hoeven helemaal niet duur te zijn, zo bewijzen vele opdrachten uit het verleden.