De scheepstimmerman helpt u met al het houtwerk aan uw boot. Van een complete refit van het houten jachtinterieur tot de de afwerking van details en herstellingswerk aan de romp. Ons platform wilt u graag helpen aan een kwalitatieve scheepstimmerman, tegen een goede prijs.


Ontvang meerdere offertes/reacties


 

Over de scheepstimmerman

Houtwerkzaamheden aan schepen verrichten is een vak apart. Hierbij hoort de nodige ervaring en expertise. Pas bij onderhoud en scheepstimmermanreparatie van boten dus op met het inschakelen van iemand die geen scheepstimmerman is.

De scheepstimmerman is een vakman. Tenminste… die zijn er! Maar hoe vind je nou een goede scheepstimmerman?

Om het u gemakkelijker te maken selecteren wij van OfferteHaven bedrijven en scheepstimmermannen op kwaliteit. Klanten die bij ons een klus plaatsen willen vakwerk. En ja: ze willen een goede prijs. Die twee dingen combineren wij bij OfferteHaven.nl.

Wat zijn nou scheepstimmerman-klussen waarvoor u via OfferteHaven.nl een opdracht plaatst?

  • Scheepstimmerwerk aan het jachtinterieur
  • Repareren of vervangen van een teakdek
  • Afwerking
  • En veel meer houtwerk

Via OfferteHaven.nl vonden al honderden booteigenaren een uitstekende scheepstimmerman.


 

Meer informatie

Wilt u direct een bedrijf spreken? Kijk dan naar het overzicht van aangesloten scheepstimmermannen en kies er zelf een in de buurt uit.

Wilt u meer lezen over houtwerk en betimmering aan boten? Kijk dan op onze hoofdpagina over scheepsbetimmering en jachtinterieur. Daar leest u meer over de houtwerk in en om de boot, zo ook handige tips voor het repareren van teak dek.


 

Eerder geplaatste scheepsbetimmering klussen