Gashandel kabel vervangen + Ijzer vastzetten

Beschrijving

het gaat over de reparatie van een stalen vlet. Hiermee zijn twee dingen mis:
1) de gashendel reageert niet meer. Je kan hem naar boven of naar onder doen wat je wilt, er komt geen signaal van aan bij de motor. Waarschijnlijk is de kabel gebroken. In de bijlage hier foto’s van (er is geen defect te zien omdat het waarschijnlijk de kabel is). Deze zijn genomen van stuurhendel naar de motor.

2) er is een stukje soldering van de stuurkolom losgelaten (een verbinding tussen twee stukken staal). Deze foto’s gaan van close up naar van ver af genomen, zodat je kan zien waar het probleem zich bevindt. Ook een foto van de kant waar hij nog wel vast zit. Het liefst kiezen we hier voor een duurzame oplossing ipv het opnieuw solderen, bijvoorbeeld lassen of met een bout die door de grote stalen gebogen pijp heen gaat en een paar moeren de boel vastzetten. De rest van het stuurgedeelte functioneert nog goed, het is slechts dit deel wat weer vastgezet moet worden. De houten vlonder kunnen eraf waardoor er goed bij te komen is.

De boot ligt momenteel op de prinsengracht ter hoogte van de Elandsgracht. We hopen op een zo spoedig mogelijke reparatie. Allereerst horen we graag een indicatie van de kosten zodat we de keuze kunnen maken, gesplitst in de eerste en de tweede reparatie. Meer fotos zijn beschikbaar.

Specificaties

De Boot
Merk Tuindersvlet met Farymann A30
Type Motorboot
Lengte 700
Breedte 100
Hoogte 50
Situatie In het water
Boot postcode en/of plaats Amsterdam, 1016VA
Motor positie Inboardmotor
Motor specificaties Farymann A30
De opdracht
Datum 04-07-2014
Opdracht Locatie Amsterdam
Motor opdracht Reparatie