Voorwaarden voor aanmelding

Ieder bedrijf wordt gecheckt op basis van de onderstaande factoren:

  1. Officieel bedrijf. Een aangesloten bedrijf moet beschikken over een inschrijving bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Particulieren zijn uitgesloten van deelname.
  2. Nautisch. Een aangesloten bedrijf is hoofdzakelijk actief in de nautische sector. Wij sluiten geen ‘bijklussers’ aan.
  3. Expertise. Een aangesloten bedrijf heeft één of meer vakgebieden in de nautische sector. Dit betekent dat het bedrijf zich op regelmatige basis met het vakgebied bezighoudt. Een aangesloten bedrijf reageert uitsluitend op opdrachten in het vakgebied waar het ervaring in heeft.
  4. Consumentenbescherming. Een aangesloten bedrijf heeft in duidelijke, voor de consument/booteigenaar begrijpelijke bewoordingen, algemene- en garantievoorwaarden op de eigen website of op de OfferteHaven-bedrijfspagina gepubliceerd.

Na aanmelding

  • Wij checken uw bedrijf. Mochten er onduidelijkheden zijn dan hebben we het liefst even contact met u om kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. Om de samenwerking te bevorderen staan wij ook altijd open voor een persoonlijke afspraak.
  • U heeft toegang tot de beste opdrachten in uw vakgebied(en).
  • U heeft een eigen bedrijfspagina om extra aandacht voor uw bedrijf te genereren.
  • U kunt gebruikmaken van onze verdere dienstverlening, onder andere het plaatsen van nieuwsberichten.

Wij staan u graag te woord voor al uw vragen. Bel ons op 0645777639 of neem contact met ons op via onze contactpagina.