Permalink naar Bovenbouw zalmschouw schilderen

Bovenbouw zalmschouw schilderen

Bovenbouw schuren, plamuren, gronden en aflakken. Het gangboorde heeft flexiteek, hier moeten de randen opnieuw worden afgekit.

Permalink naar Herstel/schilderen bovenbouw zalmschouw 9.80×3.20 m

Herstel/schilderen bovenbouw zalmschouw 9.80×3.20 m

Schuren plamuren,gronden en aflakken. Op het gangboord ligt flexiteek waarvan de randen de kit verwijderd moet worden en worden vernieuwd. Opschuren van de flexiteek. Foto’s beschikbaar maar uploaden lukt even niet.

Vernieuwen bootkap

Compleet vernieuwen van de bootkap. Kap bestaat uit 2 delen, sprayhood plus achtertent. Zijkant oprolbaar + uitritsbaar Achterkant uitritsbaar

Permalink naar Reparatie pvc kuiptent

Reparatie pvc kuiptent

Graag ontvang ik een offerte voor het repareren van het dak van mijn wintertent, er moet ongeveer 2m2 nieuw pvc ingelast worden, dit stuk is poreus en lek,tevens moeten de ritsen vastgestikt worden, reparatie is puur voor de winterstalling.

Permalink naar transport zeiljacht

transport zeiljacht

Transport van zeiljacht (nu op kade) naar 52353 Dueren, Duitsland. Daar lossen. In Dueren komt de boot op privé terrein te staan. Kraan is nog niet aanwezig maar zal t.z.t. geregeld worden mits dit niet via dezelfde aanbieder geregeld kan

Grote beurt/check Renault DTR40

Motor is twee jaar niks aan gedaan dus wilde deze graag even een grote beurt laten geven en nakijken. Misschien ook afstellen van de motor/gashendel.

Pagina 1 van 91234...Minst recente »