schilderen van boot

ik weet nog niet wat ik er op wil doen heb graag advies daarover de 50 m2 schat ik ik wil graag helen boot geschilderd / gespoten hebben ramen moeten gedemonteerd worden en weer terug geplaatst

Loods of schuur te huur gevraagd voor verbouw expeditie-truck

Loods of schuur te huur gevraagd voor het verbouwen van expeditie-truck Regio: Noord-Limburg – Periode: augustus tot en met oktober 2018 – Overhead-deur van 4 meter hoogte noodzakelijk – Krachtstroom gewenst – Werkzaamheden bestaan o.a. uit slijpen, schuren, lassen en

Vervoer casco 10meter

Transport van een casco van Neer naar Apeldoorn. Moet in de maand juni, maar geen vaste datum. Is plat aan de onderkant.

houten sloepje lengte 4.23 en breed 1.65

het vervoer van een houtensloepje naar de stalling van Theamsterdamboathouse in Zaandam. Het sloepje staat op een trailertje dei zou eventu eel ook mee moeten.

Bayliner 275 Herten – Lith

Het wegtransport van een Bayliner 275 810 x 287 van Herten Limburg naar Lith NB. Er is geen trailer aanwezig. De boot staat momenteel op bokken. Foto 1. De boot Foto 2. De haven in Herten = ophaaladres Foto 3.

Antifouling op sloep Corsiva 520

Boot heeft 1 seizoen in het water gelegen en de onderkant is niet eerder behandeld. Algenaanslag moet verwijderd worden. Kan dit eventueel zelf. Vervolgens schuren en aanbrengen hechtlaag en antifouling.

Pagina 1 van 111234...10...Minst recente »