Stalen vlet stralen en coaten ca6 meter

Ik zoek iemand die mijn stalen boot kan stralen en coaten, wellicht ook wat las werk. Ik kan de boot op locatie brengen. Het hout in de boot kan er uit gehaald worden door ons.

Verfwerk spiegel

Achterkant van motorkajuit beschadigd. Er is lakschade en op sommige plekken putten in het staal. Zie foto’s

Raam vervangen

Ruit van achterdek moet vervangen worden. Afmetingen: 70 bij 82

Permalink naar Lekkende Uitlaat

Lekkende Uitlaat

De achterkajuit loopt vol met uitlaatgassen. Hoogstaarschijnlijk komt dit door een lek in de uitlaat.

Het maken van een kuiptent + frame op een valkkruiser 40ft

Het fabriceren van een frame + kuiptent (Sprayhood stijl) vanaf de voorramen tot voorbij de stuurpositie. (droog kunnen staan tijdens varen) met een mogelijkheid om af te dichten tijdens de stalling. op advies van de zeilmaker. De breedte van de

Transport zeilboot

Ik wil mijn zeilboot laten vervoeren van Leidschendam naar Lithoijen. De mast is gestreken en met spanbanden op het dek gezekerd. De kiel is 130 cm. De totale hoogte zal ongeveer 230 cm bedragen.

Permalink naar Geiser uit boot verwijderen en boiler installeren

Geiser uit boot verwijderen en boiler installeren

Ik wil graag de geiser en leidingen daar naar toe laten verwijderen en een elektrische boiler installeren. Ivm veiligheid wil ik dit graag uitbesteden aan een professional. Ik ben mij aan het orienteren op wat zo’n klus kost.

Antifouling aanbrengen + reinigen

Ik zou graag antifouling laten aabrengen op onze sloep. De bodem zal daarvoor wel eerst nog moeten worden gereinigd, wij kunnen hier zelf oxcaalzuur voor leveren.