Update april 2015 – Verbeteringen & uitbreidingen OfferteHaven.nl

De start van het watersportseizoen 2015 betekent de nodige veranderingen en technische updates aan OfferteHaven.nl.

Het afgelopen jaar heeft een groot aantal kwalitatieve jachtservices en andere watersportbedrijven de keuze gemaakt om zich bij OfferteHaven.nl aan te sluiten. Het aantal uitstekende bootklussen stijgt gestaag.

Al met al zien we een grote toename van activiteit op de website. Veel aanvragen, veel geïnteresseerde bedrijven en veel reacties van bedrijven op opdrachten. Tijd voor een update!


 

Verbeteringen aan de website

De nieuwe website draait alweer ruim een half jaar naar behoren. Hier en daar kregen we tips van bedrijven en klanten. Deze tips nemen we altijd zoveel mogelijk mee als we updates doorvoeren. De belangrijkste updates leest u hieronder:


 

Meer exposure voor Premium-bedrijven

Wij vinden het belangrijk om onze meest trouwe bedrijven extra kansen te geven. Daarom hebben wij voor onze Premium-bedrijven de volgende updates doorgevoerd:

 • Premium-bedrijven krijgen een uitgelichte vermelding die bovendien bovenaan staat in de bedrijvengids. Dit geeft hen meer exposure en dus meer klanten. Wij merken dat de bedrijvengids steeds meer wordt gebruikt. Hier laten we onze Premium-klanten graag van profiteren.
 • Ook staan Premium-bedrijven vanaf nu bovenaan op de categoriepagina in de bedrijvengids. Als een klant bijvoorbeeld in de bedrijvengids filtert op categorie “Antifouling”, dan verschijnen de Premium-bedrijven gespecialiseerd in antifouling bovenaan.
 • De logo’s van Premium-bedrijven rouleren op de homepage
 • Premium-bedrijven in de categorie berging van gezonken boten krijgen ook een vermelding op boot-gezonken.nl.
 • Premium-bedrijven in de categorie boottransport krijgen ook een vermelding op boot-transport.nl.

Dit alles voor slechts 26 euro per maand.

Schrijf uw bedrijf in.


 

Homepage verbeteringen

 • Logo’s van Premium-bedrijven rouleren op de homepage.
 • De laatst geplaatste opdrachten staan weergegeven op de homepage. Dit geeft het geheel een wat dynamischer look.
 • Er is een link opgenomen in het hoofdmenu naar de Nautische Vacaturebank. Het leveren van krachten aan in de jachtbouw en watersport wordt meer en meer een volwaardige tak van OfferteHaven.nl. Een eerder bericht over de vacaturebank leest u hier.

 

Nautische Vacaturebank

 • Bedrijven kunnen hun vacatures nu vanaf hun accountpagina (“Mijn account”) direct beheren.

 

Opdrachten

Uiteindelijk waar OfferteHaven.nl voor de meesten om draait: de aangeboden bootprojecten. De groei in het aantal en de grootte van de projecten neemt iedere maand weer toe. In de update zijn de volgende zaken aangepakt:

 • Het aanbod van opdrachten wordt actueler. Booteigenaren zullen regelmatiger worden herinnerd hun opdracht  te sluiten (of opnieuw aan te bieden).
 • Afgeronde opdrachten kunnen uit de opdrachtenfeed worden gefilterd.

 

Kaart

We hebben nu ook een overzichtskaart met alle aangesloten bedrijven. De kaart gaan we de komende tijd op verscheidene manieren in de site verwerken.

kaart offertehaven

 


 

Mailing

We sturen, naast de reguliere opdrachtmailing, iedere zondagavond een overzichtsmail met de meest recente opdrachten van OfferteHaven.nl. Zo gaat u goed voorbereid de week in. In deze mail plaatsen wij ook de nieuwste vacatures en andere updates rondom OfferteHaven.nl. Meer info over de mailing is hier te vinden.

Ontvang wekelijks de beste bootprojecten in uw inbox


 

Tips & Feedback

Oja… Heeft u zelf nog goede ideeen voor OfferteHaven.nl? Vertel het ons. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Ga naar onze contactpagina of bel even met 0645777639.