Update augustus 2013

Het gaat OfferteHaven.nl goed. We hebben nog een lange weg te gaan, maar er wordt veel werk uitbesteed bij OfferteHaven. We zien ook dat een aantal bedrijven zeer actief participeren in ons systeem. Er is duidelijk behoefte aan nieuw werk en klanten. Precies waar OfferteHaven voor in het leven is geroepen. 

Allereerst en belangrijkst: Bedrijven kunnen zich volledig gratis aanmelden bij OfferteHaven!! Klik hier om uw bedrijf aan te melden. Of u nu ZZP’er, all-round jachtwerf, jachtschilderbedrijf, eenmanslasser of iets heel anders bent, aanmelden kan vanaf nu! 

Booteigenaar met een klus? Plaats hier gratis uw opdracht.

Community

We zijn begonnen met een community op Google+. Klik hier voor deze community.  Dit is een nieuw fenomeen. Het geeft ons een extra platform waar we onze opdrachten kunnen plaatsen. Ook willen we hier een discussieforum in het leven roepen. Hier moeten bedrijven kunnen overleggen, bijvoorbeeld kennis uitwisselen of elkaar helpen aan/met opdrachten. Dit moet organisch groeien, we zien vanzelf of dit gaat werken. We verwelkomen onze eerste deelnemer: Peter Moll, gerenommeerd scheepstimmerman en lasser. 

Kwaliteitsinformatie

Er komt een drukke tijd aan. We zijn onze informatieve website over de watersport groots aan het uitbreiden. Klik hier om InformatieHaven.nl te zien. Hier willen we hoogwaardige informatie over de watersport bieden. In eerste instantie vooral veel info over reparatie en onderhoud. Komt een booteigenaar er zelf niet uit? Dan kan hij altijd gratis een opdracht plaatsen op OfferteHaven.nl.

Transportsector

Verder hebben we gezien dat er in de transportsector veel te veranderen is. Daarom zijn we als side-project in de transportwereld gedoken. Er wordt momenteel (naast OfferteHaven, die natuurlijk prioriteit heeft) gewerkt aan een portal voor transportopdrachten en transportbedrijven. Op TransportHaven.nl is alvast een voorproefje te zien. Dit moet binnen nu en 2 maanden volledig operationeel zijn. Door onze goede ervaring met alle boottransporteurs, hopen we ook de rest van de transportwereld te kunnen bedienen. Neem gerust af en toe een kijkje op de websites om de ontwikkelingen te volgen.

Bel naar 0645777639 of mail met info@offertehaven.nl als u tips heeft. Een goede tip wordt beloond!