Vakmensen in de nautische sector vinden via onze Nautische Vacaturebank gemakkelijk interessante banen en projecten. Blader door onze vacatures of upload uw eigen profiel/CV


Voor wie?

De Nautische Vacaturebank is voor iedereen met een achtergrond  in de watersport die op zoek is naar een nieuwe baan of een tijdelijk project. Onze voorkeur gaat uit naar vakmensen gespecialiseerd in bootonderhoud en jachtservice. Denk hierbij aan scheepsmonteurs, elektriciens, scheepstimmermannen, polyester-experts. Maar ook schippers, verkopers en ondersteunend personeel kunnen terecht bij de Nautische Vacaturebank.


Werken in de watersport

De jachtbouw en de watersport als geheel hebben lastige jaren meegemaakt. De watersportmarkt trekt echter weer aan. Voor het eerst in enkele jaren worden er weer meer nieuwe boten verkocht. Waar boten worden verkocht is ook weer onderhoud en reparatie nodig. Langzamerhand schalen bedrijven in de jachtindustrie weer op. Er worden weer nieuwe projecten opgestart en nieuwe mensen aangenomen.

Bij OfferteHaven.nl krijgen wij veel verzoeken van uitstekende scheepsmonteurs die die gewoon aan het werk willen. Sommigen van hen zijn als zzp’er aan de slag gegaan en halen zelf klussen binnen of laten zich inhuren door scheepswerven. Anderen hebben hun échte vakgebied verlaten en zijn in de bouw gaan werken.

De Nautische Vacaturebank voorziet vakmensen van een gemakkelijke toegang tot topvacatures van nautische bedrijven.


Bekijk vacatures | Upload uw CV