Werk aan het water

Vanaf februari dit jaar ben ik een van de vakmensen die je kunt vinden op Offertehaven. Mijn specialiteit is jachtbetimmering in de meest ruime zin van het woord. In mijn 40 jarige loopbaan heb ik samen met mijn team aan honderden jachten mogen werken, maar nu doe ik het wat rustiger aan en ben blij met de wat kleinere opdrachten.

De bouw van de nieuwe werkplaats loopt achter op schema en over de reden daarvoor hoeven we ons geen illusie te maken. Maar het wil niet zeggen dat er niets gebeurt!

Inmiddels heb ik een teakdek van nieuw rubber voorzien in Oosterhout en een nieuw mahonie potdeksel gemaakt op een sloep in Amsterdam (zie foto’s). Nu ben ik bezig met het op maat maken van kasten voor een woonboot. Daarover later meer.

CORONA

In de jachthavens is het eenvoudig afstand van elkaar te houden en ik heb een leuke tijd gehad in een tijd die eigenlijk verre van leuk is. Hoe het vaarseizoen er voor u en mij uit gaat zien is nog afwachten. Ik zie mensen die hun woning ontvluchten en heerlijk op de boot van hun vrijheid genieten. Anderen hebben de pech dat ze nog op het droge staan, maar iedereen die niet is getroffen of een van zijn of haar geliefden heeft verloren is het beste af.

Mijn gezin en ik wensen iedereen een goede gezondheid toe!