Refit bakdekker

Graag alle lakwerk opnieuw . Inclusief blank lak. Ook grote beurt diesel Motor 50pk. Klein elektrisch werk . En nieuwe banken van hout.

Permalink naar Boot electra vervangen

Boot electra vervangen

Alle 12 volt electra vervangen, bedrading, nette kabelboom maken, nieuwe schakelaars, alles nieuwe zekeringen en zekeringhouder. van Accu naar motor naar instrumenten naar verlichting. Door verschillende eigenaren is er in de loop van de jaren veel geplaatst of verplaatst. Er

Permalink naar optimaliseren boordnet sportboot 24 ft

optimaliseren boordnet sportboot 24 ft

Afgelopen zomer een ander sportboot aangeschaft. een aantal electrische onderdelen werken niet goed of zijn defect (navigatie verlichting, bilgepomp, walaansluiting) verder wat nieuwe kuipverlichting aanbrengen en schakelaars vernieuwen op stuurstand.

Permalink naar Storing electra startmotor

Storing electra startmotor

Motor start niet door een storing tussen startmotor en bedieningspaneel. Startaccu heeft goede spanning

boordnet nalopen

Ineens veel kosten verbruik electra op de steiger. Stroomlek? Boordnet nalopen. Nieuwe accu’s geplaatst. Instelling zonepanelen moet gewijzigd worden? Instelling Victron Phoenix controleren en uitleg Plaatsing aardlekschakelaar?

Permalink naar Omvormer monteren + nieuwe accu’s plaatsen

Omvormer monteren + nieuwe accu’s plaatsen

Een nieuwe Victron omvormer plaatsen, plus oude accu’s loshalen en nieuwe accu’s monteren. hier en daar nog een nieuwe aansluiting maken voor een sigarettenaansteker , en lampjes aansluiten. Aansluitingen zijn in de kuip en goed bereikbaar.

Janszen

Scheeps electronica nalopen, bedrading is aanwezig is veelal doorgelust met kroonsteentjes. Graag electra nalopen deels vervangen. Zonnepaneel aansluiten omvormer aansluiten. Keuken moet opnieuw ingetimmerd worden. Louvedeurtjes voor de kastjes en toilet. Tevens legplanken in kastje maken.

intimmeren binnenwerk Marieholm zeilboot

Het betreft het inbouwen van banken en kastjes van een Marieholm IF-E. Daarnaast ook het aanbrengen van dunne houten platen op het plafond. Ook dient de electra en bedrading opnieuw geinstaleerd te worden. De boot staat op een trailer en

Permalink naar audio installatie inbouwen

audio installatie inbouwen

nieuwe bootradio installeren luidsprekers plaatsen subwoofer plaatsen 2 versterkers plaatsen radio,luidsprekers , versterkers aanwezig standaard bedrading t.b.v. radio zit er al in , bestaande radio moet eruit , en nieuwe erin en boxen aansluiten op de nieuwe versterkers in de