Instrumenten plaatsen

I am looking for someone who could install some instruments in the boat cockpit (logmeter and windmeter) also at the top of the mast. I also need to upgrade some of the boats electric (fusebox)

Opknappen Dufour 24

De boot is verwaarloosd. We zoeken iemand die de leiding neemt bij het opknappen van de boot. Wij kunnen zelf ook dingen doen maar zijn niet in staat het complete project aan te pakken.

Permalink naar Storing Bedienings paneel hoofdmotor

Storing Bedienings paneel hoofdmotor

Sinds een week storing/sluiting ?? In bedienings paneel hoofdmotor. Krijg geen contact met hoofdschakelaar . Waarschijnlijk 24volt probleem. Maar moet over 2 weken het dok in.

Permalink naar zeeland

zeeland

enkel een indicatie van prijs om een zeilboot van naar rome te

Algemeen onderhoud en aanpassingen SunRunner

Boot moet nog op een aantal punten nagezien worden. Er moet tevens olie ververst worden in het staartstuk, de afstelling van de gas/koppeling kan beter, de motor heeft een beurtje gehad van een vriend die automonteur is, filters zijn vervangen

Permalink naar Revisie Bustertje

Revisie Bustertje

1 aansluiting motor(electr start) op accu zodanig dat deze aansluiting eenvoudig kan worden onderbroken als de motor in de winterstalling gaat. 2 bilgepompje aansluiten. Dit pompje moet automatisch aanslaan wanneer er water in de boot komt (ik heb geen bootzeil).