Het principe achter OfferteHaven is simpel: de booteigenaar met een klus komt snel in contact met hoogwaardige opdrachtnemers die de klus kunnen en willen uitvoeren. Ter verduidelijking, hierbij een aantal regelmatig gevraagde vragen:

1. Voor wie is OfferteHaven.nl bedoeld?

OfferteHaven is bedoeld voor alle booteigenaren die hun boot zo goed mogelijk willen onderhouden. Het OfferteHaven-team begrijpt dat het lastig is om de beste specialist uit te zoeken voor iedere reparatie aan uw boot. Hierom helpen wij zo zorgvuldig mogelijk met het zoeken van de beste vakmensen voor uw klus aan uw boot.

2. Hoe plaats ik een aanvraag?

Klik hier om een opdracht te plaatsen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Hier vult u de gegevens in over uw klus. Hierna zullen de aangesloten bedrijven direct contact met u opnemen door een offerte uit te brengen. Afhandeling gebeurt primair per e-mail. Hierna is het aan u om de met de gewenste vakman in zee te gaan.

3. Hoeveel kost het om een aanvraag te doen?

Een aanvraag op OfferteHaven is altijd volledig gratis. U zit nergens aan vast.

4. Hoe lang duurt het voordat ik offertes binnen krijg?

Wij sturen uw aanvraag altijd dezelfde dag nog door naar verschillende specialisten. Het aantal bedrijven waar we de opdracht naar versturen, varieert per keer. Dit hangt onder meer samen met de complexiteit van de opdracht. U kunt vanaf het moment dat u een aanvraag doet offertes ontvangen. De praktijk wijst uit dat het vaak ongeveer 2 dagen duurt voordat u de meeste offertes binnen heeft.

5. Wat zijn de voorwaarden voor het plaatsen van een aanvraag?

Probeer zo duidelijk en volledig mogelijk uw werkzaamheden te beschrijven. Hoe vollediger uw aanvraag, hoe hoger de kwaliteit van de offertes zal zijn. Als de vakmannen een offerte hebben uitgebracht op uw aanvraag, kunt u deze gaan vergelijken. Dit kan aan de hand van selectiecriteria die voor u van belang zijn zoals locatie, werkervaring of prijs. U bent nergens aan gebonden.

6. Ik kan de juiste categorie niet vinden, wat moet ik doen?

Plaats dan een Algemene aanvraag. U brengt hierin uw klus zo duidelijk mogelijk onder woorden en wij zorgen ervoor dat uw aanvraag bij de juiste vakmensen komt.

7. Voor welke diensten kan ik offertes aanvragen?

Op OfferteHaven.nl kunt u offertes aanvragen voor iedere klus aan uw boot. Met de volgende klussen kunt u in ieder geval bij ons terecht: Uw boot is gezonken en moet worden geborgen, scheepsmotor reparatie of revisie, scheepsbetimmering, het transport van uw boot, reparatie of installatie van elektra of elektronica, inbouw van apparatuur, boot lassen, periodiek onderhoud, polyesteren van de boot, het schilderen of lakken van uw boot, de winterstalling of ligplaats van uw boot, stoffering voor uw boot (bijvoorbeeld nieuwe kussens), reparatie, reiniging of vervanging van uw zeilen of dektent. U kunt natuurlijk altijd aanvragen doen voor meerdere diensten. Wij zorgen er altijd voor dat uw opdracht bij de juiste watersportbedrijven terecht komt en dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

8. Hoe zorg ik ervoor dat ik de beste offertes ontvang?

Door uw opdracht zo duidelijk mogelijk te beschrijven in het formulier. Geef zoveel mogelijk gegevens over uw klus op. Op deze manier zullen de vakmensen u beter kunnen helpen. Klik hier voor tips over een succesvolle aanvraag.

9. Hoe kies ik de beste offerte?

Door alle offertes die u ontvangt goed door te nemen. Al onze vakmensen zijn geverifieerd en als hoogwaardig gekwalificeerd. Kijk toch altijd of de vakman betrouwbaar overkomt en of de offerte realistisch is. Verder is het van belang niet alleen naar de prijs te kijken maar vooral ook naar de werkervaring, reputatie en de locatie van de vakman. Vraag uzelf altijd af wat de vakman u precies biedt en wat niet! Lees hier meer over de kwaliteit van aangesloten vakmannen. Staat uw vraag hier niet bij? Bereik ons via onze contactpagina.