OfferteHaven.nl is onderdeel van Jaques en Kik BV, opgericht door Thomas Jaques en Daan Kik.

Lees hoe OfferteHaven ontstaan is, onze visie en missie en wie wij zijn. Naast het platform OfferteHaven hebben we ook het platform Transportscanner. Dit is een platform gespecialiseerd in transporten en verhuizingen.


Een korte geschiedenis

Vanaf onze vroege jeugd zijn wij actief geweest op en rondom het water. Altijd in de weer met bootjes en varen besloten we een botenhandeltje te beginnen.

Mede dankzij een snel opkomende online tweedehandsmarkt, wisten we enig succes te behalen. Buiten de Randstad waren boten goedkoper dan daarbinnen. Vervolgens bleek het vervoer van onze boten vaak problemen op te leveren. Het huren van een boottrailer kon vrijwel nergens en was duur.

Een levendige botenhandel en trailerverhuur was het gevolg. Vervolgens besloten we ons bestaande netwerk opnieuw in te zetten. Wij werden nog regelmatig benaderd door voormalig klanten die een vakman zochten. Veel watersportbedrijven hadden het zichtbaar moeilijk en wisten hun klanten, die steeds meer online zoeken naar vakmensen, moeilijk te bereiken.

Het idee was even simpel als doeltreffend: laat de booteigenaren hun opdrachten online plaatsen en laat nautische bedrijven via het platform meer werk binnenhalen om hun opdrachtenportefeuille aan te vullen.


Missie

Het effectief bij elkaar brengen van vraag en aanbod in de nautische sector. Het is ons doel om een belangrijk acquisitiekanaal te worden voor bedrijven werkzaam in de nautische sector. Bedrijven zullen op OfferteHaven vertrouwen voor een stabiele stroom aan nieuwe opdrachten en klanten. Booteigenaren komen gemakkelijk in contact met gekwalificeerde bedrijven en vakmensen.

Strategie

Het bieden van een vraaggestuurd online acquisitieplatform voor nautische bedrijven, met serieuze opdrachten en bootprojecten. OfferteHaven dient als aanvulling en deels vervanging van de traditionele aanbodgestuurde marketing- en saleskanalen in de nautische sector.


Ons team

Samen vormen wij, Daan Kik en Thomas Jaques, het OfferteHaven-team. Voor vragen over OfferteHaven.nl of voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Daan Kik

Ik richt me voornamelijk op de booteigenaren. Booteigenaren moeten zo snel mogelijk worden geholpen door de meest geschikte vakman. Daar help ik graag bij.

Als fervent zeiler ben ik goed in staat de problemen van de booteigenaren in te schatten en hen verder te helpen.

 Thomas Jaques

Thomas Jaques

Ik onderhoud het contact met de aangesloten nautisch professionals. Als er problemen zijn, zijn zij gebaat bij snelle actie. Daarnaast vind ik de meest geschikte opdrachten voor een bedrijf. Als bedrijven specifieke wensen hebben, speel ik daar op in. Ook houd ik de kwaliteit van het geleverde werk in de gaten.

U kunt de ontwikkelingen rondom OfferteHaven volgen op ons blog.


Over OfferteHaven.nl 

OfferteHaven.nl is een online bemiddelingsplatform voor de nautische industrie.

  • Booteigenaren leggen snel contact met gespecialiseerde nautische dienstverleners voor al hun onderhoud, reparatie, refit, transport en berging.
  • Nautische ondernemingen (jachtwerven, zzp’ers en transportbedrijven) vullen met OfferteHaven hun opdrachtenportefeuille aan.

Het idee achter OfferteHaven is ontstaan uit eigen ervaringen. Van jongs af aan zijn wij namelijk bezig geweest met boten. We kwamen erachter hoe lastig het kan zijn om de juiste vakman te vinden voor het opknappen van je boot. Aangezien wij altijd veel bezig waren en zijn met handel, onderhoud en transport van boten, kwamen we in gesprek met vele booteigenaren. Inmiddels konden wij die booteigenaren vaak een bedrijf of vakman aanraden wanneer ze iemand zochten voor een klus. Wij vinden het tijd om het vinden van een goede vakman voor iedere booteigenaar binnen handbereik te stellen. De juiste specialist vinden was nog nooit zo makkelijk. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangesloten nautisch specialisten staat bij ons voorop.

U kunt de laatste ontwikkelingen rondom OfferteHaven.nl volgens via ons blog.