Permalink naar Ykema kruiser 8,5 x 2,65 mtr Streefkerk

Ykema kruiser 8,5 x 2,65 mtr Streefkerk

Geen idee of de onderkant goed is. Ik wil de boot aan de onderkant in nieuwe antifouling hebben, de romp in een mooie strakke kleur net als dek etc. Gewoon een mooie nieuwe strakke buitenkant. Motor start en loopt maar

Schilderen boot

Goedemiddag, Kunt u aangeven wat het kost om een Curtevenne 830ak zowel de boven- als onderwaterlijn van roomwit naar wit 9010 te schilderen? De boot verkeerd in buitengewoon goede staat en heeft geen roest.

Stralen en schilderen stalen sloep 7,5×2,3 meter

De stalen sloep is ongeveer 5 jaar geleden uitgebreid geschilderd en voorzien van antifouling. Wij hebben de boot 4 jaar geleden een andere kleur gegeven (boven water, kleur zwart). De laatste winter is de boot uit het water geweest, de

Onerwaterschip en romp Palma 40b

We willen graag een indicatie voor het behandelen van het onderwaterschip. En het verven van de romp. Onderwaterschip is 3 jaar geleden gedaan. De romp heeft op een aantal plaatsen last van loskomend plamuur. En hier en daar wat roestvorming.

Onderhoud stalen sloep

Stalen geklonken sloep die zorgvuldig roestvrij moet worden gemaakt en waarna het “systeem” opnieuw moet worden opgebouwd. Het deel onder de waterlijn is grotendeels al kaal gemaakt, het deel boven de waterlijn mondjesmaat.