Permalink naar romp schilderen, interieur schilderen & stofferen, polyester bijwerken

romp schilderen, interieur schilderen & stofferen, polyester bijwerken

romp bovenwaterlijn schilderen. incl kajuitsopbouw. verven plus polyester bijwerken interieur: bank en stoelen opnieuw met leer bekleden. plafondplaten en wanden ichte maken. opstaande rand vloer schilderen. moderne lichte kleuren toepassen. diverse lekkages bij ramen verhelpen.

2 voorste stoelen reparatie bekleding Sea Ray Sevilla Speedboot

Van de bestuurdersstoel en de voorstoel aan bakboord heeft het zitvlak een scheur Ik zou deze graag willen laten repareren. (Blauwe stuk vervangen? (zie foto;’s) De boot staat op de trailer en kan naar uw werkplaats getrokken worden binnen Brabant/

Cabriokap met ritsbaar achterzijde

Goedenavond, Ik heb interesse in een Cabriokap met ritsbaar achterdek voor me sloep. Het betreft een Remus 475 uit 2016. Wat zijn de kosten hiervoor? En moet ik hem zelf nog opmeten of langs komen met de sloep? Met vriendelijke

opnieuw stofferen bekleding dek en kajuit

Hallo, We zoeken iemand die de kussens en twee stoelen van onze boot opnieuw kan stofferen. Het gaat om alle kussens en de twee stoelen op de foto’s. Dus 2x stoelen, dek kussens (buiten) en kajuitkussens binnen. De stoelen en

Stofferen bootkussens

We willen graag 2 bootkussens buiten laten stofferen. Maten, materiaal en kleur staan in de bijlage. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Has installatie aanleggen in schouw van 11 meter

Momenteel staat er een plastic waterdichte bus met schroefdeksel en klein gaatje onderin achter in de kuip. Er moet ongeveer 2,5 meter met 2x schotdoorvoer koperen gasleiding en gasdrukregelaar worden gemonteerd. Het gaat om 1 leiding voor de combi, over/fornuis.

buiskap bimini en haventent

ik wil graag een buiskap/haventent combinatie voor mijn boot laten maken en een Biminitop. graag prijs inclusief montage. Waarschijnlijk moeten de kussens ook opnieuw gedaan worden in bijpassende kleur.

Buiskap maken

Maken buiskap (boot heeft nu geen buiskap). Er is een rand gemonteerd waar het doek op vast gemaakt kan worden. Eventueel met afdekking naar achterzijde boot.