Onderwaterschip stralen

Momenteel staat de boot op de kant voor onderhoud. Het mag nu maar het mag ook in Najaar/winter

Dek waarschip 28 voet

Dek en Kuip heeft een verfsysteem dat zeker op het dek vergaan is. Na schuren en paar kleine schroefgaatjes wegplamuren pruimen en in twee kleuren twee componenten verf zetten

renovatie fineetwerk najad 34 na lekkage

Bij de kabeldoorgangen of de bevestiging van stagen op het teak gangboord bakboord is een kleine lekkage waardoor een klein stuk teakhout (ca 5cm x 30cm ) in de kajuit dient te worden vervangen en de binnenwand die gefineerd is

Kotter 13.50 stralen en conservet

Gehele boot stralen en opnieuw conserveren in zelfde kleurstelling. Alle lossen onderdelen zullen vooraf verwijderd worden zoals. Teak railing, davits, ankerlier enz ramen ook eruit. Lengt boot met gestreken mast 18 meter deze klapt naar achteren.

Permalink naar Anti fouling laag aanbrengen over bestaande

Anti fouling laag aanbrengen over bestaande

Ik heb net een nieuwe 2dehands boot gekocht en wil weten wat ik ongeveer kwijt zou zijn aan het einde van het seizoen als er een nieuwe anti fouling laag op de boot gaat.

Permalink naar mast  16meter vervoeren van lelystad naar enkhuizen

mast 16meter vervoeren van lelystad naar enkhuizen

mast van af stalling in lelystad dient vervoerd te worden naar enkhuizen voor werkzaam heden aan de mast. https://sailboatdata.com/sailboat/new-york-36 typre boot. omdat de mast zo lang is is deze lastig op de boot te leggen om deze weg te brengen.