Lelievlet stralen en voeten te almere

Voor scouting maken wij gebruik van lelievletten. Deze hebben we altijd netjes in de verf gezet maar nu is het toch wel tijd om alles een keer grondig aan te pakken. Graag willen wij een offerte voor het zandstralen en

Hooveld 850 leliestad

Vervoer van de Hooveld van leliestad naar Vinkeveen de boot is 8500 3100 hoogte van onderkant schroef tot punt 3300

Instrumenten plaatsen

I am looking for someone who could install some instruments in the boat cockpit (logmeter and windmeter) also at the top of the mast. I also need to upgrade some of the boats electric (fusebox)

Onderwaterschip – Op locatie stralen of all in pakket

m2 is een schatting, weet niet hoe dit het best berekend kan worden. Onderwaterschip laten stralen op de huidige locatie (hoeveel ruimte is er nodig en hoe beschermt u omliggende boten?) Ik kan zelf schilderen maar er mag ook een

Transport Vollenhovense Bol 8.20 meter (7000kg)

– Hijsen van boot uit het water bij WVS Nulde (geen kraan/helling aanwezig) – Transport over weg naar Waalwijk (kraan aanwezig). Evt mogelijkheid om boot vanuit WSV Nulde te varen naar plek met wel een kraan en/of helling. Dit e.e.a.

overschilderen dek en romp van een Hunter HB 31 zeiljacht uit 1985

De gehele romp moet vanaf de waterlijn overgeschilderd worden in dezelfde kleur (hoogglans wit); Aanbrengen originele striping op romp; Overschilderen dek en kajuit(demonteren van beslag doe ik zelf) (zelfde kleur); Aanbrengen originele type aanduiding op kajuit.

Permalink naar zeeland

zeeland

enkel een indicatie van prijs om een zeilboot van naar rome te