HPL vloer aanbrengen sloep

Ik heb een op maat gekochte HPL teak vloer gekocht voor mijn nieuwe sloep. Het betreft en totaal oppervlakte van circa 2m2. De platen passen, maar de ondervloer is door antislip dek niet helemaal glad. De vloer moet gelijmd worden

Scheur in polyester

De boot staat achter op een trailer, achter mijn huis. Waarschijnlijk door de storm is de aansluiting waar de tent constructie zit los gelaten aan beiden kanten van het polyester. Ik wil graag een indicatie wat deze reparatie gaat kosten.

Permalink naar Dehler 33

Dehler 33

Ik heb een boot die kapot is en die ik mogelijk afhankelijk van kosten naar loods bij mijn woonplaats wil transporteren. Kunt u aangeven wat de kosten zijn? Bij voorbaat dank. Boot moet loods in op bok.

Bootje lichten

Bootje is gezonken met buitenboord motor er nog aan. .ligt op de zijkant tegen de steiger aan. Diepte is ongeveer 180-200.

Rvs railing

Wij willen de stalen railing laten vervangen door een rvs railing, en we willen de railing ook iets hoger hebben

Permalink naar Achterpiek stralen

Achterpiek stralen

We hebben een achterpiek in de sleepboot die gestraald moet worden en in de primer gezet moet worden. Alleen reageren als je verstand hebt van stralen op een schip (ivm roest)

Sailhorse 1974 open zeilboot renoveren

De boot vorig jaar proberen water dicht te krijgen en geschilderd met grondverf en antifouling maar helaas maakt de boot nog steeds water. Graag een offerte voor het compleet nalopen en repareren van de boot ook staaldraden, mast, landvasten, motorsteun,