Permalink naar kajuitsboot

kajuitsboot

Graag wil ik mijn boot uit Friesland (Steenwijk) laten transporteren naar Oud-loodrecht Jachthaven de Wetterwille.

kajuitsboot

Graag wil ik mijn boot uit Friesland (Steenwijk) laten transporteren naar Oud-loodrecht Jachthaven de Wetterwille.

staal schip van boven opnieuw in de verf laten zetten.

Ik heb een motorschip. voor en achter kajuit met gesloten stuurhut. Vanaf de romp (dus loop dek en kajuiten) moeten in de verf opnieuw met met de zeerailing. Schip staat in de verf, maar kan wat plekken geplamuurd worden.

bayliner 2655 8.5m, westergeest-spakenburg

in de ochtend van 27 maart boot ophalen bij “friesland boten” , zij hebben een kraan. daarna naar jachthaven nieuwboer in bunschoten. ze hebben daar ook een kraan en helling.

Permalink naar Alluminium mast 10 m

Alluminium mast 10 m

1) Installatie van nieuwe mast (van 10 m lengte) en nieuwe mastvoet. 2) Overzetten van bestaande zalingen, bestaande giek en bestaand toplicht. 3) Hergebruik van bestaande verstaging eventueel aangevuld met nieuwe. 4) Hergebruik van bestaande rolfok eventueel aangevuld met nieuwe

Transport Sloep

. Sloep in Akkrum in haven op transport plaatsen (mbv kraan haven) . Vervoeren naar jachthaven Kortenhoef. . Daar mbv kraan haven lossen.

Stralen complete woonboot

Ik ben van plan een woonboot te kopen en deze boot heeft aan de buitenkant groot onderhoud nodig. Ik wil graag een indicatie van de kosten om de boot van boven tot onder (aan de buitenkant) schoon te stralen, eventuele

Schilderen Doerak 600

Schoonmaken en licht schuren. Huidige lagen hoeven er niet af. Kleine beschadigingen bijwerken. Schilderen bovenwaterschip en kajuit.

doerak 650

de bestaande dektent is in slechte staat en moet vervangen worden .wij willen graag een prijsindicatie