Permalink naar Navigatieverlichting beneteau first 32

Navigatieverlichting beneteau first 32

Het plaatsen van een driekleurentoplicht en eventueel rondschijnend toplicht om te ankeren. Het werkend maken van de dekverlichting. Het werkend maken van groen/rood op de boeg.

Permalink naar Zeeschouw stralen en conserveren

Zeeschouw stralen en conserveren

De boot kan eventueel ergens heen gevaren worden. Ligt nu in Lemmer maar in de loop van het seizoen waarschijnlijk in Friesland. Het gaat om de hele buitenkant incl dek en opbouw en kuip.

Schade aan teakdek

Door de laatste storm is heeft men het water laten zakken. Daarop is de boot op de kiel komen te staan en schuin tegen de steiger gaan schuren. Hiermee is het teakdek stuk gegaan zie de foto’s. Graag zie ik

Permalink naar boot verven

boot verven

antifouling international aanbrengen plus boot schilderen geen houtwerk

Permalink naar Schuren en schilderen dek en romp polar22

Schuren en schilderen dek en romp polar22

Polar heeft originele gelcoat op het dek in slechte staat. Romp is meerdere keren geschilderd en ook in slechte staat. De boot moet geschuurd worden, kleine beschadigingen bijgewerkt en vervolgens voorzien worden van een nieuwe verflaag.

Herstellen afgebroken zaling (Neptun 27 Dinette)

Tijdens de seizoensproefvaart (fokzeilen, bij 4 BFT) is mijn stuurboord zaling afgebroken bij de mast. Ik denk dat metaalmoeheid het euvel is geweest. beide zalingen moeten vervangen worden. In ieder geval moet er ook een reserve zaling geleverd worden. De

Bijwerken onderwaterschip

Onderwaterschip is 15 jr geleden gestraald en in de 2 comp verf gezet. Nu moeten de kimkielen en de, later aangebrachtte, boegscgroeftunnel “puist” worden gestraald en het totale onderwaterschip in de antifouling gezet.

Osmosebehandeling New Classic

Ls Mijn New Classic wil ik verkopen maar hij heeft osmose bleek uit een keuring. Ik wil weten wat een volledige osmosebehandeling kost (antifouling doe ik zelf wel). Ik kan meewerken aan de reparatie waar dat wenselijk is en de

Permalink naar Refit Pilot 44

Refit Pilot 44

Overwegen aanschaf schip. Schip is in redelijke staat, geen schades. Wil graag kleur wijzigen van romp en opbouw en dek opnieuw verven. Werk zou tussen 24 juni en 24 augustus uitgevoerd kunnen worden. Verblijf in buitenland. Aanbiedingen graag per mail.

Cabriokap

Huidige kap is nog prima maar er komt een alu windscherm op. Daardoor moet de tent aangepast of vernieuwd worden.