Zandstralen en coaten motorboot 10,5m/10.000 kg

Zelfbouw boot dient: 1. zandstralen 2. behandeling roestplekken 3. Coaten/ conserveren 4. Eventueel: antifouling en schilderen/spuiten Graag prijs: voor alleen zandstralen hele boot (ook onder waterlijn) tot en met bovendek Graag prijs: voor alleen zandstralen boven waterlijn tot en met

Bootschilderen

Ik wil graag de onderkant van de boot en zijkant laten schilder

Aalsmeerkruiser GSA onderwaterschip Nijkerk

Ik ben bezig geweest met het onderwaterschip. Op een aantal plaatsen laat de verf los. Opdracht: Graag zou ik het onderwaterschip willen laten stralen (oude verflagen verwijderen) en laten voorzien van een 2 componenten verf/ epoxy (aantal lagen: ?) en

Stralen – primer – plamuren boeisel 8,5m zeeschouw

Aan beide zijdes moet het boeisel gestraald worden. Hierna primer en eventueel plamuur om het weer netjes te maken. Het gaat vooral om het stralen en de primer. Graag apart offreren. Indicatie is voldoende voor nu, hoeft niet helemaal gespecificeerd.

Permalink naar Buiskap

Buiskap

Verlengen van de buiskap zodat er staanhoogte is bij de achterkant van de sloep.

Zeeschouw

Graag hele buitenschip schilderen. Zal ook geschuurd moeten worden want het zal in andere kleuren geschilderd worden dan huidige.

consoleboot 4.5m laten schilderen

console boot die qua verf/lak een opknapbeurt kan gebruiken, 1 of meerdere verflagen in dezelfde kleur. In principe ziet de verf er nu nog redelijk uit, maar op een aantal plekken gebruikerssporen. Helaas heb ik niet de beste foto’s..

Beneteau first 27 schilderwerk en antifauling

Boven de waterlijn schoonmaken schuren en belijning verwijderen. Blauwschilderen met herstel kleine beschadigingen (huidige kleur wit) Klein zilveren lijntje aanbrengen. Onder waterlijn schuren, repareren, antifauling aanbrengen.