Boot transport

Ik wil graag de boot vanuit de haven in Drimmelen naar mijn thuis hebben om in de winter aan de boot te kunnen klussen, en ergens rond december/januari weer terug naar de haven

Permalink naar Mast vervoer

Mast vervoer

Graag een offerte voor het vervoeren van een mast (hout) over de weg, van Den Bosch naar Assendelft. De mast is van hout, 9,20 meter lang. Gaat dus m.n. om de lengte. Graag meteen meenemen; spriet en gaffel.

Vervoer zeiljachtje van Lith naar Lathum

De boot ligt in het water in de Lithse Ham te Lith. De mast wordt door de eigenaar vooraf platgelegd. Voor vervoer dient de boot schoongespoten te worden (dat kan bij/door de haven). Bij de haven is een kraan en

Permalink naar Vervoer mast

Vervoer mast

Ik zou graag een mast transporteren vanuit regio DenBosch naar Assendelft. de mast is 9,30 lang.

Huiken voor skûtsje

Wij willen donker bruine huiken voor grootzeil en fok. Giek 6m30cm Mast omtrek 62cm strak gemeten Incl rakbanden 95 cm Voor de fok hebben we geen afmetingen.

wegtransport Sleepboot

Boot moet vanuit Echteld naar de werf in Zaandam staat al uit het water op bokken. is hier gekomen met vrachtwagen met kraan er op.

Permalink naar Herstellen lekken in teakdek.

Herstellen lekken in teakdek.

Beste mensen, We hebben een jaar of 4 geleden ons teakdek vervangen en het massieve teak op het roefje opnieuw gerubberd. Veel werk, aardig aan de prijs, maar niet water dicht. Het roefje lekt op een paar punten. (1 lat

Boot stralen en conserveren/coaten, zowel romp als opbouw

Het gaat hier om het compleet stralen van de boot en het opnieuw aanbrengen van de laklagen op het dek (ook anti-slip), de opbouw, de romp en het onderwaterschip (ook ant-fouling). Timing is afhankelijk van kosten en beschikbaarheid.

Buitenzit bekleding Bayliner CIERA 2885 SD 1991

Volledig vernieuwen van bestaande bekleding dek zitplaatsen Bayliner CIERA 2885 SD; rondzit, stuurstoel en achterbankje. Mono kleur gebroken wit. Te bekleden delen worden los aangeleverd aan bekleder, hoeft dus niet op locatie.