Reparatie bilge bodem zeilboot wing 720

er loopt wat water in de bilge vanuit een aantal plekjes zichtbaar aan binnenkant boot. Ter hoogte van kiel. Van buiten is er niets te zien toen we boot uit water haalden. We zoeken hulp met diagnose van probleem en

Melkschouw 6mt Loosdrecht

Het onderste deel van de kolom waar de as van het roer door gaat is aan vervanging toe. Veroorzaakt nu lekkage. Die kolom zit onderin vast aan de onderkant van de boot waar die doorheen gaat richting roer. Rondom dat

Permalink naar Zeilreparatie

Zeilreparatie

Pocket van de zeillat +/- 50 cm is gedeeltelijk door het zeil heen. zeilpocket losnemen, zeil repareren en pocket weer bevestigen…….( maar ben geen zeilmaker)

Schade bodem

Goede avond. Ik ben met de boot op een andere boot geland tijdens het spelenvaren. Helaas… Hierdoor is de boot lek en moet de onderkant worden geplakt. Ergens lijkt het me niet te moeilijk, maar ik heb de spullen niet.

Nidelv 28 AK 1986 complete tent kosten

De tent wordt slecht en is aanvervanging toe, we hebben een lichtcreme tent, die willen we ook eigenlijk weer. Gaat dus om het deel boven het stuur (twee ramen) en de achtertent, één achterraam en aan beide zijden twee ramen.

Waterland 750AK uit Utrecht

Dag, het is nog de originele gelcoating. Ik heb geen idee van totale m2. Jullie kunnen dat vast beter inschatten. Verder kunnen we ook naar een locatie varen hoor, zolang het maar niet aan de andere kant van het land

Spraykap en Kuiptent voor Interboat 25

Sprayhood is gescheurd langs naden, maar kan wel gebruikt worden als mal. Kuiptent is nog in orde maar kan/moet ook vernieuwd worden, omdat deze vast geritst zit aan de sprayhood. Graag apart prijzen.

Transport Antaris in NL

Betreft vervoer van Antaris 520 sloep van Loosdrecht naar Biddinghuizen. Bij voorkeur op korte termijn. Ligt momenteel in het water en tevens ook weer plaatsing in water.

Cabrioletkap valkkruiser sport vervangen

vervangen van de kap. nieuwe kap moet zand/beige van kleur worden. verder oprolbare tentdoek voor de ramen, kap indien mogelijk deelbaar maken. De huidige buizen zitten op een ongelukkige plek, die moeten anders geplaatst worden.