Vervangen scheepselektra Dufour 24

Hallo, Ik heb een Dufour24 uit 1979 en wil graag de boordelectra vervangen. Mijn doel is om het zo basic mogelijk te maken. Motor en verlichting is het belangrijkste. Wat in ieder geval vervangen moet worden: – Hoofdelectrapanneel – bedrading

Stalen vletje zandstralen & lassen

– Een oud verroest bootje om op te knappen – Flinke roest onder waterlijn – Dunne bodem, bodem-brede plaat lassen is waarschijnlijk noodzakelijk – Roest ook op de vloer binnenkant, omdat vorige eigenaar hem nooit afgedekt heeft – Kleine haarscheur

Bootkap Doerak

Bootkap Doerak 650 Bestaand buizenframe Frametunnels voorzien van ritsen Achterzijde volledig oprolbaar Inclusief horren (oprolbaar)

transport van bayliner 285

hoi hoi boot bayliner gekocht bij de domeinen deze ligt op een bok. maar deze bok moet daar blijven. graag prijs offerte voor halen soesterberg vanaf de bok en naar oss transporteren en plaatsen op een bok.

Polyester reparatie

Reparatie polyester Gat achter Steen slag op de romp Kleine beschadigingen zijkanten

Permalink naar Vervangen lagers trailer

Vervangen lagers trailer

Ik zou graag allebei de lagers van mijn boottrailer vervangen. Op dit moment is een van de 2 zo versleten geraakt dat er een wiel los is gegaan, dus het verplaatsen van de trailer is op dit moment niet mogelijk.