De belangrijkste watersportevenementen op een rij – in Nederland én over de grens

watersportevenementen

Oktober/November 2014

6-14 oktokber – Genoa Boat Show

20-28 oktober – Athens International Boatshow. Een internationale bootshow in het rustieke Athene. Het schijnt al storm te lopen.

27 okt – 4 november – Hanseboot Hamburg.

2-4 november – Beurs Klassieke Schepen. De enige beurs in Europa voor het bouwen, beheren, onderhouden en conserveren van klassieke en traditionele schepen. De beurs is drie dagen lang HET ontmoetingspunt voor de professionele en pleziervaart; voor vakkundige eigenaren en toegewijde liefhebbers van traditionele vaartuigen en scheepsambachten. Voor iedereen wat wils. Komt dat zien!

13-15 november – Internationale vakbeurs Marine Equipment Trade Show (METS) te Amsterdam.

December 2014

7-16 december – Salon Nautique International de Paris

Januari 2015

11-20 januari London Boat Show. Deze beurs in de Engels hoofdstad is de Britse variant van de Hiswa.

19-27 januari – Boot Düsseldorf. De afgelopen jaren een groot succes. Steeds vaker gaan Nederlanders over de grens voor hun boten. Een uitgelezen mogelijkheid voor u om dat ook eens te doen. Ver is het niet en beurs en stad hebben veel te bieden! Kijk verder dan Nederland, u krijgt er geen spijt van.

Februari 2015

Belgian Boat Show in Gent. De Belgische variant van de Hiswa. Om het seizoen dit jaar extra vroeg te beginnen komt u alvast in de stemming bij onze zuiderburen.

6-11 februari Boot Holland.

Maart 2015

HISWA Amsterdam Boat Show. Weer vanuit de vertrouwde Amsterdamse RAI. Een prachtige plek om het nieuwe vaarseizoen eens goed te beginnen! Kijk voor meer informatie op de site van de Hiswa.

Mei 2015

Juni 2015

27/28 juni Nationale Sloepenshow te Lelystad. Altijd een leuk spektakel met de mooiste en nieuwste sloepen. Nergens zijn er zoveel sloepenbouwers, merken en liefhebbers bij elkaar te vinden.