“Het lakwerk aan mijn zeiljacht te Antwerpen moest een grondige beurt hebben. De gekozen jachtschilder leverde de klus een week later op. Mijn vaarseizoen kan beginnen.”

E. Hendrickx (Antwerpen), eigenaar Hallberg Rassy 352

“Er moest een nieuwe motor in mijn boot worden ingebouwd. De oude Yanmar was wat op leeftijd. Binnen een dag had ik drie uitgebreide reacties ontvangen en liet ik de klus uitvoeren. Dit bedrijf heeft me sindsdien nog twee keer geholpen met een klus.”

R. Vermij (Nuth), eigenaar Domp 740

“Het restauratieproject van mijn recent aangekocht klassieker bleek een maatje te groot. Ik had de hulp nodig van een all-round vakman en vond die via jullie site. Dit ging sneller dan verwacht. De afhandeling was keurig.”

Denny van Kreij (Leeuwaren), eigenaar bakdekker

“Mijn casco jacht moest vanuit België naar Delft vervoerd worden. Ik had geen idee waar te beginnen. Via uw website had ik meteen contact met een heel vriendelijke transporteur die mij het hele werk uit handen nam. Het vervoer viel ook nog eens ruim binnen mijn budget.”

M. Henstra (Leimuiden), eigenaar Dufour

“Mijn platbodem zonk een tijdje terug na een storm. Vlak nadat ik mijn opdracht had geplaatst had ik al een bergingsdienst aan de telefoon. De klus was zo geklaard.”

L. Westrik (Diemen), eigenaar houten kotter

Via OfferteHaven heb ik mijn boot compleet opnieuw laten stofferen. Ik vond een uitstekende bootstoffeerder tegen een eerlijke prijs. Een aanrader!

Fam. Koolen uit Noordwijkerhout. Eigenaar Garda sloep

“Ik zocht een stalling met werkplaats waar ik zelf aan mijn boot kan sleutelen. Een geweldige jachtwerf gevonden via OfferteHaven. Bedankt!”

W. Driebergen (Lemmer), eigenaar platbodem

“Mijn vaste onderhoudsbedrijf werd me te duur. Via OfferteHaven vond ik gratis een topbedrijf bij mij in de buurt!”

C. de Bruin (Heemskerk), eigenaar Bavaria 38

“Nu al een aantal keer OfferteHaven gebruikt voor uiteenlopende werkzaamheden. De bedrijven zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. De volgende keer gebruik ik OfferteHaven weer.”

B. Bakker (Emmeloord), eigenaar Monterey 250CR

“Mijn boot naar Zuid-Frankrijk laten vervoeren? Ik kon snel bootvervoerders vergelijken en had zo een topvervoerder gevonden.”

M. Dieren (Utrecht), eigenaar Beneteau First 35

“In mijn vrije tijd wil ik lekker varen, maar niet teveel klussen aan mijn boot. Dit moet gewoon goed gebeuren én niet te duur. OfferteHaven maakt dit mogelijk”

J. van Oosten (Arnhem), eigenaar Tender sloep

“OfferteHaven hecht duidelijk veel waarde aan de kwaliteit van de bedrijven. Natuurlijk is prijs belangrijk, maar goedkoop blijkt toch vaak duurkoop!”

A. de Wit (Enkhuizen)