U staat als werkgever in de nautische wereld voor nieuwe uitdagingen. Uw organisatie moet hoge kwaliteit leveren terwijl de tarieven de laatste jaren zijn aangescherpt. Veel bedrijven zoeken naar meer flexibiliteit van arbeid in hun watersportbedrijf.

De Nautische Vacaturebank van OfferteHaven.nl speelt in op de wensen van de moderne ondernemer in de watersportbranche. Wij bieden een laagdrempelige online mogelijkheid om technisch personeel gespecialiseerd in jachtbouw en scheepsonderhoud te vinden. Zowel vaste medewerkers als vakmensen op projectbasis.


 

Toegang tot de Nautische Vacaturebank

Het vacatureplatform is bedoeld voor alle bedrijven ingeschreven bij OfferteHaven.nl. Bent u nog niet ingeschreven bij OfferteHaven.nl? Momenteel behoort toegang tot de Nautische Vacaturebank tot onze gratis diensten.

Schrijf uw bedrijf in


 

Type vacatures

Een vacature moet in ieder geval watersportgerelateerd zijn.

  • De nadruk ligt op vakmensen, zoals scheepstimmermannen, scheepsmonteurs en zeilmakers.
  • Ook aanvragen voor ondersteunend personeel (administratief, magazijn), verkopers en leidinggevenden zijn welkom.

 

Ons netwerk

Wij leveren opdrachten aan bedrijven in het jachtonderhoud. Het leveren van gekwalificeerde krachten om dergelijke projecten uit te voeren, ligt in het verlengde van onze huidige services.

Wij voorzien dat de Nautische Vacaturebank handig is voor bedrijven die:

  • Tijdelijk willen opschalen. Over het algemeen is er voldoende capaciteit, maar er is tijdelijk extra arbeid nodig. Er komt bijvoorbeeld plotseling meer werk binnen dan verwacht. Ons netwerk van zzp’ers biedt dan uitkomst. Zij zijn gewend op projectbasis te werken.
  • Op zoek zijn naar vaste krachten. De watersportmarkt trekt weer aan. Voor veel bedrijven tijd om hun team permanent te versterken, zowel fulltime als parttime. Wij werken aan een actuele database van (technisch) gekwalificeerd personeel met ruime ervaring in de jachtbouw/watersport.

 Plaats een vacature | Bekijk vacatures | Bekijk CV’s