Uitbreiding online netwerk boottransport en berging

Om onze bedrijven nog beter te kunnen bedienen, heeft OfferteHaven.nl sinds kort twee aanvullende domeinnamen aan het netwerk toegevoegd. Deze zijn gericht op berging  van gezonken schepen (boot-gezonken.nl) en op boottransport (boot-transport.nl). OfferteHaven.nl begon ooit als een platform voor uitsluitend onderhoud, reparatie en refit van boten en jachten. Later hebben wij aanvullende categorieën toegevoegd. En met succes. Boottransport en berging zijn belangrijke categorieën geworden met een groeiend aantal opdrachten.

Boot-transport.nl

Boot-transport.nl is een zeer specifieke website met een heldere domeinnaam. De eerste versie die we hebben gelanceerd wordt nu al redelijk goed gevonden. Wij verwachten dat deze website binnen enkele maanden op volle toeren draait. Klanten kunnen worden doorgelinkt naar OfferteHaven.nl (handig als ze bijvoorbeeld ook nog aanvullend werk aan de boot willen plaatsen). Op dit moment kunnen klanten ook al een transport op de website zelf plaatsen. Onze huidige transporteurs zullen ook deze opdrachten ontvangen.

Boot-gezonken.nl

Boot-gezonken.nl is een soortgelijk domein. De aard van de klus (een gezonken boot) maakt dat dit type opdracht doorgaans anders wordt behandeld. Bij een boottransport is veelal minder haast. De klant heeft meestal meer tijd om zich te oriënteren op een geschikte vervoerder. Bij een gezonken boot is in de regel meer haast geboden. Vaak wilt de booteigenaar (zeker als hij zelf voor de kosten opdraait) de boot zo spoedig mogelijk uit het water hebben. Niet zelden wordt hij daar ook door gedwongen, bijvoorbeeld door de gemeente. Dit zorgt ervoor dat we bij bergingsklussen naast het plaatsen van een klus op de website (op OfferteHaven.nl dus) ook de nadruk leggen op onze bedrijvengids. Een klant kan zo direct een bergingsdienst aan de telefoon hebben.

Ruimte voor groei

Wij merken dat in deze twee sectoren nog veel ruimte voor groei is. Een toenemend aantal booteigenaren neemt de boot bijvoorbeeld mee op vakantie. De transporttarieven zijn namelijk scherp. De oplossing voor het omhoog halen van gezonken schepen wordt ook steeds vaker online gevonden. Onze bergingsbedrijven hebben eigenlijk nooit genoeg werk. Uitbreiding met deze aanvullende websites zal leiden tot een stabiel aantal opdrachten, waarmee wij onze huidige en toekomstige bedrijven nog beter kunnen bedienen.

De nieuwe domeinen zijn nu in bèta-versie gelanceerd. Dit betekent dat ze als online staan om extra klanten aan te trekken. Echter, ze zijn nog niet volledig af. Wij staan dan ook van harte open voor suggesties hoe deze websites nog beter te maken. Suggesties en tips kunnen altijd worden ingediend via ons contactformulier of telefonisch via 0645777639.

Wat moet ik doen om transport- en bergingsklussen te ontvangen?

Als u al bij ons bent geregistreerd als bedrijf hoeft u NIETS te doen. De opdrachten die via de nieuwe websites binnenkomen zullen gewoon bij u in uw mail verschijnen. Dit is een aanvullende dienst die wij leveren, zonder extra kosten.

Als u nog niet bij OfferteHaven.nl staat aangemeld kunt u zich aanmelden door hier te klikken. U krijgt dan toegang tot de beste transport-, bergings- en andere bootklussen.