Update augustus: technische verbeteringen en aanvullingen

Geachte OfferteHaven-bedrijven,

We zijn nu iets meer dan een maand online met de nieuwe site. Vanaf nu gaan we regelmatig een blogpost plaatsen met aanvullingen, verbeteringen en andere nieuwtjes rondom OfferteHaven.nl.

Reactieformulier

Vorige week hebben we een nieuw reactieformulier geïmplementeerd. Het reageren gaat nu exclusief via de e-mail. Vanuit het reactieformulier wordt er een e-mail verstuurd naar de desbetreffende klant/booteigenaar. De reactie op die e-mail ontvangt u weer in uw e-mail inbox. Na een rondvraag bleek dat de zichtbaarheid van de reacties voor bedrijven en klanten óp de website eigenlijk geen doel diende. Afhandeling van klussen gaat dus volledig via de e-mail. Bezoekers komen naar OfferteHaven.nl, plaatsen een opdracht en al het overige (verdere onderhandeling en bespreking van de opdracht) gaat per e-mail.

Wij kiezen hiervoor omdat wij vinden dat OfferteHaven een platform is dat zo min mogelijk tussen de booteigenaar en professional in wilt staan. Via OfferteHaven.nl komt u snel in contact met klanten, en klanten snel in contact met kwaliteitsbedrijven.

Verder heeft het reactieformulier een aantal nieuwe velden gekregen. Zo staat uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres vermeld. Deze hoeft u dus niet meer in uw bericht aan de klant te vermelden. Ook kunt u eventueel een schatting van de kosten aan de klant meesturen. Verder is er uiteraard ruimte om uw aanbieding toe te lichten. Het kan zijn dat uw gegevens nu niet standaard vooringevuld staan. Om dit goed te krijgen gaat u naar uw profiel en ‘verzend’ u uw gegevens opnieuw. Vervolgens hoeft u uw gegevens niet meer in te voeren bij het plaatsen van een reactie

Toegang opdrachten

De toegang tot de opdrachten van sommige bedrijven liep niet helemaal goed. De toegang is inmiddels hersteld. Dit probleem is nu dus opgelost. Ondervindt u toch problemen met de toegang tot opdrachten, stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u snel weer toegang heeft en onbeperkt kunt reageren.

Ook is de upgrade mogelijkheid verbetert. Komt u nu aan bij een opdracht waar u met uw Custom-abonnement geen toegang tot heeft, dan kunt u nu direct die categorie ‘bijkopen’. Direct upgraden naar Premium kan natuurlijk ook (en is in veel gevallen goedkoper).

Toename klussen

Het aantal klussen op OfferteHaven begint weer op peil te raken. Na een aanvankelijke daling van het aantal opdrachten na de launch van de nieuwe website (de meeste booteigenaren hadden hun werk in juli al geregeld + de site moest opnieuw door Google worden ‘opgepikt’) gaat het aantal opdrachten nu weer gestaag omhoog. Deze trend willen we voor de komende maanden graag voortzetten. Daarom zijn we zowel online als offline de nodige publiciteit aan het opzoeken.


 

Heeft u het idee dat er een type klus onderbelicht is, er een opdrachtcategorie op de website ontbreekt of een andere suggestie? Laat het ons weten via het contactformulier.