Werk aan boten en jachten ontvangen? Meld u aan voor de mailing!

U bent nog niet aangesloten bij OfferteHaven.nl maar wilt wel alvast de beste opdrachten uit de nautische sector ontvangen.

U kunt zich daarom vanaf nu vrijblijvend aanmelden voor onze mailing. U ontvangt dan de laatste opdrachten in de vakgebieden naar keuze.

Voer hieronder uw e-mailadres en gewenste vakgebieden in. Wijzigen of opzeggen kan altijd vanuit de e-mails die u ontvangt.

Abonneer u op e-mails met bootklussen. U kunt op ieder moment aanpassen of opzeggen.

Selecteer lijst(en):


 

Kennismaken met OfferteHaven

De mailing is een gemakkelijke en vrijblijvende manier om kennis te maken met OfferteHaven.nl. Ziet u een interessante opdracht? U bent binnen enkele minuten aangemeld en kunt vrijblijvend contact met de klant opnemen.

Een mail met de nieuwste opdracht ontvangt u als volgt in uw inbox:

Per nieuwe opdracht in uw vakgebied ontvangt u een e-mail. Deze bevat de meest relevante informatie en foto's. Voor meer info klikt u door naar de opdracht op de website.

Per nieuwe opdracht in uw vakgebied ontvangt u een e-mail. Deze bevat de meest relevante informatie en foto’s. Voor meer info klikt u door naar de opdracht op de website.


 

Een kleine selectie van opdrachten van de laatste paar weken. Er worden op dit moment ongeveer 100 opdrachten per maand geplaatst. Dit aantal is groeiende.