Jachtbutler: UW JACHT WEER ALS NIEUW

Totale jacht beheer en onderhoud

Het bezit van een jacht en optimaal genieten vergt een hoop organisatie, daarbij komt dat nieuwe jachten steeds groter en complexer worden. Onderhoud is veel meer dan alleen maar een jaarlijkse beurt aan de motor en winterklaarmaken. Maar hoe zit het met alle andere systemen aan boord? Die hebben toch ook vakkundige aandacht nodig!

U wilt graag naar uw (gewassen) boot voor het weekend en zeker weten dat alles werkt en klaar is voor u om optimaal te kunnen genieten, helaas gaat dit niet zonder slag of stoot zoals iedere jachteigenaar uit ervaring weet, zomer of winter klaarmaken, ligplaats, winteropslag, wassen, bevoorraden, bedden opmaken, schoonmaak interieur, controle motorkamer en mechanische componenten, controle elektronische apparatuur, water en brandstof voorraad, poetsen, reparatie, etc. kortom een hoop werk en organisatie.

Vaak wordt er door tijdgebrek op preventief onderhoud bezuinigd wat resulteert in achteraf onnodige hoge kosten.
Uw persoonlijke jachtbutler kan u hierin bijstaan en u een hoop werk en zorg uit handen nemen.
Ons totale onderhoudsplan, is custome build en afgesteld op uw jacht en uw persoonlijke wensen, uw jacht wordt in ons eigen jachtservice en beheersysteem geïnventariseerd, en gevolgd door het in kaart brengen van uw jacht, apparatuur en systemen , en rapportage van onderhoudsbehoefte. Steunend op de instructies van fabrikanten wordt het onderhoudsschema samengesteld en kan in onderling overleg met u de onderhoudsactiviteiten worden gepland, uitgevoerd en bijgehouden.
zo is er altijd een compleet gedetailleerd inzicht in de status van uw jacht, en de eventueel uit te voeren aanpassingen onderhoud of reparatie werkzaamheden.

Een uitstekende en heldere basis voor de jaarlijkse onderhoudsplanning van uw jacht tussen u en uw jachtbutler.

Bekijk de bedrijfspagina van Butler Yacht Support of bezoek de website.