Update februari 2013

Beste OfferteHaven bedrijven, booteigenaren en andere geïnteresseerden,

Na een te lange tijd hierbij weer een update. Het watersportseizoen zit er aan te komen. Over anderhalve week is alweer de HISWA Boat Show in de RAI te Amsterdam. Ook bij OfferteHaven merken we dat het seizoen eraan zit te komen. Er komen veel aanvragen binnen voor transport vanuit de loodsen door heel Nederland (en daarbuiten). Verder zijn veel booteigenaren bezig de laatste reparaties en onderhoud te laten uitvoeren. We krijgen het dus druk.

Booteigenaren: 

Alle opdrachten die binnenkomen worden zo snel mogelijk afgehandeld. De kwaliteit van de opdracht en de offertes mag hier natuurlijk niet onder lijden. Iedere opdracht wordt in ieder geval binnen 24 uur verstuurd. Binnen enkele dagen (2-3) zullen er meerdere reacties volgen op uw aanvraag. Als er spoed bij is, kunt u dat vanaf nu in de opdracht aangeven. Wij geven de opdracht dan hoge prioriteit. Verder verandert er voor u als aanvrager vrij weinig. Wij blijven de vertrouwde service geven. Ons bedrijvenbestand groeit iedere dag en dat komt de booteigenaar met een klus ten goede. Al deze bedrijven worden door ons persoonlijk benaderd en aan enkele betrouwbaarheidscriteria getoetst. Meer hierover kunt u vinden op de website. Wij hebben de afgelopen maanden wederom veel bruikbare feedback gekregen. Op deze manier hebben we OfferteHaven weer nét wat gebruiksvriendelijker gemaakt. Heeft u opmerkingen, tips of kritiek? Gelieve dit door te geven (gebruik feedback button op de website, bel ons op 0645777639 of stuur een mailtje naar info@offertehaven.nl).

Bedrijven / Vakmensen / Jachtwerven:

Allereerst, van harte bedankt voor uw medewerking aan OfferteHaven! De afgelopen periode zijn er meer en meer aanmeldingen bij OfferteHaven binnengekomen. Onze OfferteHaven bedrijvendatabase groeit met de dag. Wellicht ontvangt u e-mails van ons, maar heeft u zich nog niet officieel ingeschreven. U kunt dit dan alsnog doen via deze link (klik). Zo bent u er zeker van dat u in de nabije toekomst opdrachten blijft ontvangen. Voor al het laatste nieuws en voor aanvullende opdrachten kunt u ons ook volgen op Twitter. Klik hier!

Wij hopen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bij vragen kunt u ons altijd bellen op 0645777639.

Zoals u wellicht weet, worden aanvragen tot nu toe volledig afgehandeld per e-mail. Wij sturen u een interessante opdracht. Als u interesse toont, sturen wij u de contactgegevens van de klant/aanvrager. Momenteel werken wij aan een verbetering van onze service. Door middel van een accountsysteem zult u een beter overzicht krijgen van lopende opdrachten en kunt u direct via de website de contactgegevens opvragen en reageren. Bovendien kunt u ook vrij gaan zoeken op opdrachten en hoeft u niet meer te wachten totdat wij u een opdracht toesturen. De komende tijd zal dit in fases worden gerealiseerd. Hierover later meer…

Wij hopen op een prachtig vaarseizoen in 2013 en een succesvolle samenwerking met alle bedrijven en booteigenaren!