Voortgang OfferteHaven

Het is alweer een tijdje geleden dat er een update over OfferteHaven op dit blog stond. Inmiddels is er veel vooruitgang geboekt. We hebben wederom alle feedback van bedrijven, booteigenaren, vrienden en familie gebruikt om OfferteHaven nog wat beter te maken. Zo waren we vandaag nog nog op bezoek bij De Vries Staalwerk in Amsterdam. Iedereen die ons feedback heeft gegeven: dank daarvoor en ga daarmee door! Het aantal aanvragen neemt toe, net als het aantal tevreden booteigenaren en bedrijven die aan klussen worden geholpen. De website gaat stapje voor stapje vooruit.

Wat is er allemaal gebeurd?

Het vaarseizoen mag dan afgelopen zijn, de meeste klussen aan de boot worden juist nu gedaan. En terecht, dan kan er in het voorjaar gewoon weer lekker worden gevaren. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Aan de bedrijvenkant van OfferteHaven is ook een en ander veranderd. Een nieuw betaalsysteem is geïntroduceerd. Wij vragen bedrijven die via OfferteHaven aan een klus worden geholpen 5% van het uiteindelijke factuurbedrag aan OfferteHaven over te maken. Zo betaal je als bedrijf pas wanneer je de klus pas echt hebt uitgevoerd én de factuur door de booteigenaar al voldaan is.

Bedrijven kunnen zich via onderstaande button meteen aanmelden. Meer lezen? Klik hier!

aanmelden als bedrijf op OfferteHaven

We hebben de aanmeldfunctie voor bedrijven ook aangepast. Bedrijven kunnen meteen aangeven in welke diensten ze gespecialiseerd zijn. Wij trekken vervolgens alle bedrijven na en gaan zo mogelijk ook even langs. Zo houden we de beste bedrijven over en blijft OfferteHaven.nl een betrouwbare community voor booteigenaren en watersportbedrijven.

InformatieHaven

We willen naast een OfferteHaven nog een aantal gerelateerde initiatieven lanceren. Om te beginnen hebben we InformatieHaven gelanceerd. Het project is nog volledig in ontwikkeling, maar wel al gelanceerd. Op InformatieHaven.nl kunt u de vooruitgang bekijken. Wij zagen dat er een gebrek is aan gedegen informatie over de watersport. Wij voegen informatie uit allerlei bronnen samen. Als er nog geen informatie beschikbaar is, publiceren wij die zelf. De site richt zich primair op klussen. Wanneer u uw klus zelf wilt doen, kunt u dus bijvoorbeeld handleidingen vinden op de website. Toch liever uitbesteden? Dan kunt u direct een aanvraag insturen via OfferteHaven.nl! Op termijn gaan we InformatieHaven steeds meer verbreden. Bijvoorbeeld het laatste nieuws uit de watersportwereld, lijstjes, foto’s en filmpjes en nog veel meer.

Zodra er weer wat nieuws te melden is over OfferteHaven of gerelateerde zaken, kunt u op dit blog een update verwachten!